ezine.bg»Статии»Интимно»Как мъжете симулират оргазъм?

Как мъжете симулират оргазъм?

Симулиране на оргазъм
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Когато стане въпрос за симулиране на оргазъм, за никого от нас тази дефиниция не се свързва с мъжката част от обществото. Изключително учудващо обаче – но и мъжете симулират оргазъм.

Наскоро проведени анкети в САЩ, Канада и Великобритания доказват този факт. От интервюираните жени 54% са отговорили, че са симулирали оргазъм, а 26% - че го правят всеки път. От мъжете средно 34% са отговорили, че поне веднъж по време на секс са се престрували, че стигат до края.

Но защо се случва това?

Заспиване след секс

Обикновено, когато жена симулира, че стига до върховата точка, това е така, за да не наранява егото на партньора. Е, една от причините и мъжа да го прави, е същата. Колкото и невероятно да звучи, слабото представяне в леглото понякога действа на жените много по-обезкуражаващо, отколкото на мъжете. А някои от тях осъзнават този факт и не желаят да нараняват нежната си половинка.

От друга страна, "силният пол" има репутация, че лесно стига до крайна възбуда. В реалният свят обаче нещата седят малко по-различно. Голям процент от мъжете страдат от състояние, наречено отложена еякулация. Това подтиква някои от тях да симулират оргазъм.

Как всъщност един мъж симулира оргазъм?

Секс

Ако ви се случи да попаднете на такъв мъж или имате съмнения, че ви мами по този начин, то бъдете сигурни, че той е добре подготвен. Никога не преиграва и прави всичко, за да изпълни добре задачата си.

Симулираният оргазъм „се получава” най-добре при поза, която не е лице в лице. Все пак, ако погледнете физиономията на партньора си, веднага ще разберете, че нещо не е наред.

Когато фалшът свърши, можете да усетите, че партньорът ви е излъгал, ако започне да прави неща, различни от това, което прави обикновено след оргазъм. Ако обикновено се обръща и заспива – е, не се сърдете, а по-скоро се радвайте, че не е преиграл.

Когато се стигне до стимулиране на оргазъм, било то от мъжа или от жената, това говори за определен вид проблем. Той може да е моментен, но и да говори за по-дълбока проблематика. Затова, вместо да се прибягва до симулация, най-добре е да бъдете честни с човека срещу вас. Заедно със сигурност ще се справите по-лесно със създалата се ситуация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Неуморния по съвети
Неуморния по съвети
30.11.2014 12:49
Абе Меги това е лъжа при мъжът се вижда всичко пръскали пистолетчито или патлака това е оргазъм Жените могат много да лъжат полвинките си ите да се радват на неуспехаси.
1
0
Меги
Меги
25.07.2013 21:09
И пак не разбрах как мъжа симулира оргазъм :D
2
1