Кои видове алкохол най-мощно стимулират женския оргазъм

Вино

Изследвания показват, че приемът на алкохол може чувствително да повиши либидото при жените. Доказано е, че алкохолът повишава нивото на тестостерон при жените, като примамва тези, при които отсъства желание и намерение за секс. Дори малко количество, може да се окаже от съществено значение по отношение на сексуалността.

Ефектът с алкохола е най-силно изразен при жените, които пият противозачатъчни, защото при тях нивото на тестостерон е значително понижено.

Шампанско

Алкохолните напитки ни освобождават от срамежливост и нежелани задръжки, позволявайки ни по-голямо сексуално изразяване. Но дали всички видове алкохол помагат на женския оргазъм или има такива, които са по-добри от други? За вас избрахме най-добрите стимулатори на женската върхова точка.

Коняк

Италиански учени установили, че конякът действа мощно върху женския оргазъм. Според техните изследвания, тази напитка най-силно стимулира желанието за секс при жените. Напитката повишава нивото на тестостерон в кръвта, а танините в нея опияняват бързо. Конякът намалява кръвното налягане, като разширява кръвоносните съдове.

Алкохол и секс

Шампанско

Дори само при вида на балончетата в него, жените приповдигат настроението си. Но не прекалявайте с количеството, достатъчно е съвсем малко от ендорфините в напитката, за да бъдете в подходящата настройка за вечерта.

Мартини

Абсент

За него се знае, че бил широко използван афродизиак от европейците през 19-ти век.

Вино

Виното е доказало своите чудати свойства, особено ако е смесено с някои подправки. Изпробвайте го например с джинджифил, канела, карамфил, ванилия и захар и ще постигнете така желаното "О! ".

Ако пък нито едно от тези силно стимулиращи оргазма ви питиета не ви е любимо, винаги можете да забъркате алкохолен коктейл с някоя от подправките, действаща на вашата сексуална мощ.

Например мартини с ванилия и мед или джин с кардамон и сок от грейпфрут.

Не забравяйте, че всеки алкохол ще ви отпусне и даде самоувереност, но ако не се задоволявате с малко, големите количества могат да постигнат обратния ефект. Бъдете предпазливи и не прекалявайте с чашките, за да не провалите вечерта.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати