Най-антисекси бельото

грозно бельо

Има няколко неща, които сериозно могат да отблъснат един мъж. Те не са привърженици на много лъскавина в дрехите, както и не предпочитат жени с много аксесоари или твърде много грим. Ако обаче трябва да посочим едно-единствено, към което повечето мъже имат специално отношение, то това е бельото.

Носейки подходящата комбинация, жената може да го побърка и да му покаже, че сексапилът е всъщност второто й име. Дори да ви се струва, че подобни неща във вашата връзка изобщо не са необходими, опитайте да посрещнете половинката със секси бельо вечерта след работа. Ще видите, че мъжът ще се запали по съвсем различен начин.

Та ако искате да го отблъснете и да получите обратния ефект, просто сменете секси бельото с антисекси бельо. Има няколко неща, които няма да се харесат на мъжете и в интерес и на вашата връзка е хубаво да не му „поднасяте” подобни изненади.

Оформящо бельо

Разбира се, това съвсем не означава, че не бива да носите подобни неща, но не и във вечерите, когато имате по-специални планове или когато искате да го изненадате. Ето няколко модела в бельото, които масово се приемат от мъжете за антисекси:

1. Едно от първите неща, които мъжете приемат за антисекси в бельото, са бикините с мечета, котенца или някакви други сладки животинки. Вас щампите може и да ви забавляват, но за него това е всичко друго, но не и секси.

Страстоубийки

2. Второто много ценно нещо при антибельото е материята. Независимо, че може да сте подбрали подходящия цвят, повечето мъже не приемат за секси памучните материи. Те предпочитат сатен, дантела, а защо не и коприна.

3. За не особено сексапилно мъжете намират и любимото на много жени коригиращо бельо. То е удобно и ви оформя идеално, но, мили дами, това е бельо, чиято цел е да прикрие това-онова от вашата фигура. В никакъв случай не е бельо, с което можете да съблазните половинката си.

4. Следващото, което няма да се хареса на по-голямата част от мъжете е бельо, което просто не е вашия размер. Често се случва при по-пухкави дами да носят толкова впити бикини, че дори и над самата дреха се вижда къде са ластиците на бельото. Купувайте точен размер и не се притеснявайте от закръгления си вид.

5. Евтино бельо, с видимо кичозни райета, бродерийки, цветови съчетания, зелени рози, и т.н. Ако трябва да сме откровени, такова бельо означава на първо място липса на себеуважение и едва тогава идва мигът с убиването на страстта, когато се съблечете.

Все пак да не надценяваме мъжете, за които, в крайна сметка, бельото не е най-важното нещо. Най-голяма стръв за тях е фактът, че моментът да останете без бельо, напълно гола приближава с всичка сила.

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари