ezine.bg»Статии»Интимно»Упс! Травми от горещи страсти

Упс! Травми от горещи страсти

Интимно

Огромната част от населението поставят секса на първо място като най-разпускащо и приятно занимание. Половината от тях не биха отказали да го практикуват двойно повече, отколкото в момента, ако им се удаде подобна възможност.

Но колкото и приятно занимание да е сексът, излиза, че понякога горещите страсти могат да ескалират до степен физическо нараняване. Нека разберем защо.

Британско изследване, проведено преди време, доказа почти плашещ процент от населението, получавало различни травми по време на отдаване на партньора. Около 18 млн. – една трета от населението на страната, са потвърдили това. 18 милиона!

Травми при секс

Оказва се, че има и тенденция, която сочи, че креватните занимания са по-опасни за жените.

Най-опасна по време на секс е рамката на леглото. Много дами са получавали от леки до сериозни мозъчни травми от блъскането на главата в нея. Всяко десето анкетирано момиче пък е падало от леглото, а някои дори от стълбите (въпреки че е странно как ще паднеш "от", а не "по" стълбите).

Други опасни места за любовни игри са масите, столовете и шкафовете, които обаче могат да причинят само леки охлузвания, но не и тежи наранявания.

Но независимо къде точно сте се ударили или охлузили, травмите са налице. Най-разпространените травми по време на горещи страсти са:

Обърнат пръст –Предимно мъжките пръсти страдат. Не е нужно обяснение защо.

Навехната китка – Най-редовни оплаквания от навехната китка имат жените. Отново – ясно защо.

Страст

Навехнат глезен – При смяна на някоя неудобна поза или именно при нейното практикуване, най-често резултатът е това.

Ударено коляно/Синина на коляното – Ударено най-често по невнимание в ръба на леглото, крака на масата или в някоя част на партньора – почти на всеки се е случвало. Синините по колената пък се получават при жените, които неминуемо желаят да доставят удоволствие на партньора.

Извадено рамо – Странно е за какво е нужна такава сила по време на полов акт, но е факт, че всеки шести човек по света успява да си извади рамото по време на съвкупление.

Навехнат лакът - Сецнат/схванат врат – На всеки четвърти човек по света поне веднъж му се е схващал врата в най-неподходящия момент.

Сецнат кръст

Схванат мускул – Физиологията не прощава, дори в най-приятните моменти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Дими
Дими
30.11.2014 11:54
Аааа хемороидите стова значи ги лекуват .
0
0
Крис
Крис
16.04.2013 05:45
Глупости. Хемороидите са номер 1 :)
0
1