ezine.bg»Статии»Интимно»Фенките на любовни романи са секс тигрици

Фенките на любовни романи са секс тигрици

Любовни романи

Жените, които обичат да четат любовни романи, са истински секс тигрици. Романтичната им външност и нежна душевност са пълна противоположност на сексуалният им апетит и темперамент.

Обикновено такива дами изглеждат доста скромно. Те не ходят предизвикателно облечени, не използват ярък грим и не са любителки на екстравагантните обувки.

Еротични романи

Но когато някой мъж попадне на такава жена, той се чувства приятно изненадан, защото под скромната романтична обвивка се крие истинска ненаситна секс тигрица.

Романтиката е необходима за този тип дами и тъй като в реалния живот е много трудно да я срещнат, те я намират в любовните романи.

Те може никога да признаят и пред най-близките си приятелки, че посвещават часове от свободното си време на розовите романчета, но чакат момента на взимане на книгата в ръка така, както много дами чакат първата си среща.

Еротика

Този тип жени обичат любовните романи, защото винаги се възприемат като главната героиня. Така те имат възможността във въображението си да се насладят на романтиката, която трудно могат да срещнат в съвременния живот.

Героините в любовните романи винаги са загадъчни и преследвани от много обожатели – точно както се виждат в мечтите си секс тигриците, криещи се в телата на скромни дами. Те преживяват емоционално всяка сцена от книгата и се вълнуват съвсем сериозно, тъй като се асоциират с главната героиня.

Докато четат поредната любовна сага, тези жени изпитват не само романтичен трепет, но и най-обикновена сексуална възбуда. Това е начинът им да се чувстват желани и обичани.

След като са поели романтиката и страстта от любовния роман, те са заредени с мощна сексуална енергия, която само чака къде да се излее.

Затова мъжете, които за първи път се озовават в леглото с такъв тип жена, не могат да повярват на късмета си. Обикновено скромните на външен вид дами, които се разхождат в парка с розова книжка в ръка, не предизвикват сладострастни погледи и желания. Но точно те са голямата изненада за ценителите на страстния секс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати