Защо мъжете изневеряват?

Изневяра

Когато хванете мъжа си в изневяра, не можете да повярвате, че ви се е случило точно на вас. Но преди да взимате крайни решения, разберете причините, които подтикват мъжете към изневяра.

За да се стигне до изневяра, може да са виновни и двете страни. Често причината за изневяра при мъжа е, че жена му се е превърнала в постоянно вдигаща скандали лелка, която изобщо не мисли за външния си вид.

Често се случва жените да се занемарят, след като вече са сигурни, че са сериозно обвързани. Не правете тази грешка – мъжът трябва винаги да е очарован от външния ви вид и да ви смята за секси.

Флирт

Недопустимо е да се разхождате цял ден пред него с мръсен пеньоар или развлечена тениска, която плаче за пералня, да не сте се сресали и да гледате мрачно.

Естествено е за мъжа да си намери някоя сладурана, която да се държи кокетно с него и да е винаги красива, когато се срещат. Сексуалното неразбирателство също е сред причините, които подтикват един мъж към изневяра.

Ако вие лишавате силната си половинка от забавления в спалнята, рано или късно ще ви бъде намерена страстна заместничка.

Кръшкане

За една връзка сексуалните отношения са важен елемент и ако той липсва, за мъжа е съвсем нормално да запълни тази липса.

Важно е също така да правите на мъжа комплименти относно уменията му в леглото, особено ако наистина ги заслужава.

Друга причина, която кара мъжа да изневерява, е желанието за разнообразие. Той може да ви обича страстно, но да иска нещо, което да го кара да получава сърцебиене и да изпитва тръпка.

Можете да оправите нещата, като се опитате да му доставите разнообразието, от което има нужда. Това се отнася не само за креватните игри, но също така и за всичко останало.

Не позволявайте на рутината да убие романтичната ви връзка и се борете с нея, доколкото можете. Изненадвайте постоянно партньора си, за да му доставяте разнообразието, от което има нужда.

Има вероятност мъжът да изневерява просто защото е изпитал изкушение, на което не е могъл да устои. Или защото е поискал да задоволи прекалено силния си сексуален апетит.

Той може да ви обича, но ще продължи да ви изневерява, защото просто е такъв. Остава или да го приемете такъв, какъвто е, или да се опитате да промените нещо – в него или във връзката ви.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 6
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (30)

Изпрати
христина
христина
25.07.2013 22:39
това са глупости - когато някой ти е скъп , никога не ти е скучно....
4
0
Румяна
Румяна
24.07.2013 12:29
"Ако вие лишавате силната си половинка от забавления в спалнята, рано или късно ще ви бъде намерена страстна заместничка"-ами, ако силната ни половинка не се представя добре в спалнята, какво следва?Значи и ние имаме повод да си търсим страстен заместител.
3
0
Бубито
Бубито
05.01.2014 23:43
Повод ако търсиш скъпа,винаги би могла да намериш. Друг е въпроса дали наистина ти е нужен повод да го направиш... И не на последно място-когато решиш...гледаай да не е с женени мъже.
1
1
Мегане
Мегане
24.07.2013 12:13
Недопустимо било да се разхождам в домашна тениска....А допустимо ли е ТОЙ да се разхожда не бръснат,не сресан,мърляв,неугледен...пърдящ на всяка крачка...щото е в почивен ден??? :):):)И при тази гледка аз от къде да намеря тръпка за да го целуна???
19
2
Мегане
Мегане
24.07.2013 12:07
П.С.
А аз ще се превърна веднага в хубавелката,винаги миришеща на парфюм,докато се срещас НЕГО НАВЪН.Има и друго разрешение на въпроса: Н.В. МЪЖА да си наеме домашна прислужница която да върши всичката домакинска работа,и тогава съпругата му ще има време само за ТРЪПКАТА МУ да мисли.Гримирана,парфюмирана...и с усмивка до ушите :)
8
1
Мегане
Мегане
24.07.2013 11:59
А на този дето ги раздава тези съвети да му идва на ум че не живеем в 17-ти век,нито пък в Саудитска Арабия ,та за кефа на Негово Вличество МЪЖА да се грижат 100 робини???Занчи: работя колкото НЕГО,взимам по-малко от НЕГО защото съм ЖЕНА,след работа продължавам да работя,но в къщи(докато той почива,щото е бил на работа,сякаш аз не съм била)...готвя МУ,пера ГО,приготвям ГО за следващия ден,а и на всичкото отгоре ще му треперя че нямал тръпка към мен......Или си я създава и не само на за него си,а и за мен тази тръпка...или и за мен има мноооого възможности за ТРЪПКА извън семейното легло....и взема ли да тръпна навън...ще види вечеря,изпрано,изгладено и въобще нещото неречено семеен уют(а Н.В. МЪЖА много държи на тези неща според другите съвети) и т.н. през крив макарон :):):).Тази хубавелка която е винаги хубава докато се срещат(ама навън), много бързо ще се превърне в миришеща манджа съпруга(щото манджата мирише докато се готви),веднага щом замести другата такава:)
15
3
пена
пена
24.07.2013 00:11
Що се палите толкова? Тези мъже като изневеряват, не изневеряват ли с жени, все пак? Т.е. и жените влизат в кюпа. А ние зор да скочим на мъжа колко са му слаби ангелите. Те че са слаби, слаби са, но и ние жените не падаме по-долу.
5
0
Димитър Димитров
При вас е по-лошо,че вие влагате и чувства.И после страдате.Научете се да е само секс,без чувства.Дето се вика чук и чао.И ще видите как ще намалеят разводите и ще има по-вече здрави семейства.
1
0