ezine.bg»Статии»Интимно»Лакомите мъже са по-добри в леглото

Лакомите мъже са по-добри в леглото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
Високо либидо
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Много жени оценяват дали един мъж е добър любовник, много преди да са го "пробвали" реално. Оценката се поставя на база стил на обличане, неговите особености, апетит и език на тялото.

Според тези знаци се счита, че могат да се определят сексуалните умения на един мъж и това, какво се очаква от него, когато остане без дрехи.

Сексуални възможности

Масово разпространено е твърдението, че най-добрите любовници са лакомниците. Лакомникът на масата яде и пие до насита, а даже и повече.

Лакомници

Предпочита уиски, вино, пикантните ястия, френските сирена и дивеч, като най-омразното му нещо в живота са здравословното хранене и лошата кухня.

Любов

Има абсолютна непоносимост към трезвениците и аскетиците, а идеята да се подлага на диета за да стопи излишните килца му е напълно чужда.

Мъжът лакомник се радва на всички удоволствия, предлагани от живота, включително и храната. А е доказано, че за подобни хора удоволствията секс и храна са на едно ниво, т.е. – са поставени на пиедестал.

Този човек изпитва еднаква нужда и от двете, за да се чувства щастлив. А и в повечето случаи, добрият апетит е знак за изразено либидо.

Лакомникът е способен на невероятни подвизи на любовния фронт. Той неминуемо ще иска да опита нови и екзотични ястия по време на срещата ви, а след това и някои нови пози от Кама Сутра в леглото.

Мъжете лакомници имат една лоша черта – те са склонни често да сменят партньорките си. Както и с храната, те не могат да се наситят на многообразието от различни вкусове.

Ако сте ревнива или с пуритански разбирания относно секса, то този мъж не е за вас. От друга страна е идеален за страстна нощ, след която да ви останат горещи спомени за години напред.

Всъщност, всичко казано дотук се потвърждава от анкета, попълнена от един куп жени. 68 % от тях смятат за добри любовници пълните мъже.

Става въпрос именно за силната половина от човечеството на земята, които имат малко излишни килца, поради умерената и не чак дотам лакомия.

Интересно е обаче да се отбележи и мъжката гледна точка относно обратния въпрос, а именно – за пълните жени. Около 89 % от мъжете са заявили, че най-добри любовници са леко пълните жени, а не слабите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest