ezine.bg»Статии»Интимно»Интимните гелове докарват гъбички

Интимните гелове докарват гъбички

Жана Г.Жана Г.
Новак
554243
Интимни гелове
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Интимните гелове, които се използват като лубриканти за по-добро усещане по време на любовния акт, могат да предизвикат поява на гъбички.

Интимните гелове имат за цел да подобрят усещанията по време на секс благодарение на смазващите си свойства. Качествените интимни гелове не съдържат оцветители и ароматизатори.

Интимните гелове се използват и като средство за удължаване на любовния акт. След него е добре интимният гел да бъде добре измит с топла вода и миещо средство.

Секс игри

Интимните гелове могат да предизвикат поява на гъбично заболяване заради съдържанието на глицерин. Освен това някои от тях съдържат и парабен, което може да предизвика поява на различни видове алергии, придружени с гъбични заболявания.

Според специалистите интимните гелове могат да увредят тъканите на женските полови органи и да предизвикат различни видове вагинални инфекции, сред които бактериални и гъбични. По този начин жената става беззащитна пред различни видове по-сериозни заболявания, предавани по полов път.

Различните интимни гелове могат да променят нивото на киселинност в половите органи на жената. Промяната на киселинността се превръща в причина за възникване на различни видове бактерии и гъбички.

Презервативи

Бактериалната вагинална флора трябва да изработва киселина, за да се защитава от патогенни организми.

Интимните гелове в зависимост от състава си могат да бъдат загряващи, антибактериални, ароматизиращи – но главната им цел е да допринесат за по-голямо удоволствие и на двамата партньори.

Най-разпространени са геловете на силиконова и на водна основа, които могат да се използват в комбинация с презерватив. Водните лубриканти не оставят петна върху плат и върху човешката кожа и са доста по-евтини от другите. Те подхождат за различни видове еротични игри.

Силиконовите гелове са по-добри от водните заради това, че не изсъхват лесно и не е необходимо голямо количество от тях. Но те трудно се отстраняват от кожата и от плат, а освен това са по-скъпи. Геловете на маслена основа не могат да се използват в комбинация с презерватив заради несъвместимостта с латекс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
миглена
миглена
05.03.2015 20:16
Какво да си купя и да се лекувам
0
0