ezine.bg»Статии»Интимно»Защо жените изневеряват?

Защо жените изневеряват?

НевенаНевена
Новак
2717
Изневяра
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Има много причини, поради които жените изневеряват и нито една от тях не е за пренебрегване. Може би фактът, че ще им се размине, ги кара да го правят по-често, отколкото когато и да е било друг път в историята.

Обикновено признаците за изневяра включват стоене до късно вечер или сама в другата стая на телефона или онлайн. Може да забележите промяна в стила ѝ на обличане, парфюма ѝ, как излиза на конференция, липсата на докосване и цялостно дистанциране.

Ако се чудите защо има толкова много неверни жени, ние ще се опитаме да канализираме причините за това.

Изневяра при жени

1. Търсят отмъщение

Ако мъжът изневери, след това жената може също да го направи, дори да не иска - за да му отмъсти. Жените постъпват така често, за да покажат на половинките си болката, която те са изпитали от предателството. В този случай жените гледат на изневярата като възможност да изравнят резултата.

2. Заради тръпката

Много често жените го правят, заради тръпката от това дали ще бъдат хванати. Обикновено разчитат, че това няма да се случи. Искат да се спуснат в приключение, без да губят това, което вече имат в лицето на половинката си.

Измяна

3. Да си погалят егото

Изневярата се случва много често, когато жената спира да се чувства емоционално обвързана с мъжа си. Когато изневерява, тя си почесва егото, защото чуждите мъже и правят комплименти и я ласкаят по много начини, нещо което не се случва във връзката им.

4.Търси любовна връзка

Ако отношенията ви са стигнали момент, в който приличате повече на съквартиранти, отколкото на влюбени, нищо чудно жена ви скоро да ви изневери. На нея и липсва близостта и отношението от началото на връзката ви.

5. Искат да бъдат хванати

Флирт

Жената много често не иска да бъде виновна за раздялата, затова изневерява с цел да бъде хваната. Това е един вид спасителен изход за нея.

6. Отегчени са от сексуалния си живот

Когато сексът стане предсказуем или липсва, жената започва да търси разнообразие в чужди чаршафи.

7. Чувстват се самотни

8. Живото-застрашаваща ситуация

Ако скоро жената е преживяла инцидент, травма, болест или нещо, което я е поставило на косъм от смъртта, започва да преосмисля нещата. Започва да гледа на живота си в по-голяма дълбочина, осъзнавайки смъртността си.

Когато разбере важността на всеки момент или това, че е ограничена във времето, не изпуска възможност да се възползва максимално от ситуацията на мига.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest