73 процента от жените смятат изневярата за полезна

Изневяра

73% от анкетирани дами по въпроса за изневярата искрено отговарят, че според тях тя е полезна за брака. Тази една трета от жените не смята, че изневярата е признак, че нещо в отношенията с половинката не върви – даже напротив.

С проведената анкета запитващите установили и основните причини за това защо всъщност се стига до акта на изневярата, от страна на жените. Най-голям процент – 67 на сто от тях, посочват за това станалият с годините рутинен и не особено впечатляващия секс със съпруга им.

Още по голям процент обаче – 73, посочват в комбинация с първото и усещането, че са пренебрегвани от съпруга или партньора си. Значителна роля играел и факторът за липсата на уважение към емоциите и нуждите на нежната половинка. А кой не би искам ба бъде желан и обичан?

Флирт

Тази тенденция е показателна за доста семейства, живеещи по този начин. Жените са много по-емоционално освободени и за тях е много по-тежко да живеят в брак, в който са самотни, изпитват недостиг на внимание и обич.

От друга страна именно жената е тази, която крепи един брак, и би и било трудно да го разруши само и единствено заради своите егоистични чувства. Трети фактор в някои връзки е финансовият.

Изневеряващи жени

Много хора не могат да оставят партньора си по финансови причини и жените са особено колебливи да пожертват семейния си живот. Поради това толкова голям процент намират удовлетворение на нуждите си извън брака.

Като други причини за изневяра жените посочват работата – било то тяхната или на половинката им. Колкото повече време прекарват те разделени един от друг, толкова повече се отдалечават, като по този начин губят изначалната връзка, която ги е събрала.

32% от анкетираните дами дори смятат, че подобна забежка стимулира сексуалната връзка със съпруга им, която през годините е минала на заден план.

Анкетираните жени са в средна възраст между 30-те и 40-те, когато са в сексуалния си пик. При мъжете този пик настъпва когато са едва 20 годишни. Подобно несъответствие е основна причина за липсата на секс, което доста жени изпитват.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати