ezine.bg»Статии»Интимно»Под завивките: Масаж на простатата

Под завивките: Масаж на простатата

Масаж на простата

Простатата на мъжа, която се намира на няколко сантиметра в ануса на мъжа, съдържа в себе си уникални скрити способности. Когато към нея се подходи подобаващо, тези способности се изявяват в силна ерекция, зашеметяващ оргазъм и по-продължителен полов акт.

От физиологическа гледна точка простатата често е наричана второто сърце на мъжа, тъй като доста прилича на него. От друга страна, простатата е като G-точката при жените. Прилагането на масаж върху нея моментално предизвиква моментална и мощна ерекция у мъжа.

Как се прави масаж на простата?

Масажът на простатата трябва да е много внимателен, като предварително се осведомите за всичките му аспекти. Практикува се от жената във връзката. Ноктите трябва задължително да са дълбоко изрязани и изпилени, за да не закачат. Както при жените, така и при мъжете, кожата на ануса е много нежна и лесна за нараняване.

Интимно

Масажът се извършва най-вече със средния пръст, по време на секс или по време на оралната любов. Нежната половинка трябва да вкара пръста си вътре, на 1-2 см и да спре. В този момент мъжете трябва да дишат дълбоко.

Когато той свикне с усещането, проникването трябва да достигне 4-5 см навътре. Пръстът се насочва в долната част на тялото, по посока на тестисите. Започва се с бавно галене, първо от едната страна, след това от другата.

Ако забележите, че не му е приятно, намалете темпото, добавете лубрикант и просто подръжте пръста си вътре, без да правите каквото и да е. Често в тази ситуация мъжете не знаят как да реагират. Не го питайте веднага как се чувства.

Простата

В повечето случаи на него му е много приятно, но от друга страна малко го е срам да си го признае, за да не помислите, че е обратен. Дайте му време да приеме този факт в своята психика, тъй като за него това изобщо не е лесно.

Резултатите от подобен масаж веднага се проявяват. Стимулираният партньор има по-голяма и по-мощна ерекция от обикновено, а половият акт се удължава с 2-3 минути. Освен това, продължителността и интензивността на оргазма се увеличава и мъжът може да изпита удоволствието с цялото си тяло.

От медицинска гледна точка масажът на простатата е профилактичен метод срещу простатит - възпаляване на простатата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
танти
танти
07.12.2014 21:57
Да деиства перфектно пробвах ме вече
7
0