Как да изненадате любимия в леглото

Секси мадама

За да се запази страстта в едни взаимоотношения, двойката трябва да избягва рутината и всеки да намира своите начини за изненада на любимия.

Нищо не убива отношенията между двама души, както липсата на разнообразие и страст. Ако искате да изненадате половинката си, нужно е само да развихрите въображението си.

Белезници

Можете да го предизвикате да ви „намери” отново. Необходимо е да се приберете по-рано от половинката, да премахнете всичко възможно, което може да развали момента, например телефон. Следва да подготвите дома – светлината да е романтична, може да използвате благоуханни свещи.

Секси бельо

Съблечете дрехите си и ги пуснете на различни места по пода. Когато той се прибере, ще ви потърси, ще усети каква е идеята и ще ви намери. Вие можете да сте със сексапилно бельо и лек парфюм на спалнята, очаквайки любимия. Можете да добавите и нежна музика към всичко това.

Стриптийз

Макар че звучи банално, следващото ни предложение е да му направите стриптийз. Ако до сега не сте опитвали, ще се уверите, че в това няма нищо банално. Какво по-разпалващо за вашата половинка от това да гледа как любимата му жена съблича дрехите си бавно, докато върви подходящата музика?

Ако това не ви се струва достатъчно, сложете секси дълги чорапи и жартиери – градусът в спалнята ще се качи. Можете да опитате с танц в скута, вместо със стриптийз, а защо не и двете заедно.

Несъмнено моментът на уязвимост ще покачи настроението и на двама ви. Предложете му да започнете любовната игра малко по-различно – нека единият да завърже другия.

А можете просто да го изненадате – сутрин, докато се приготвя за работа или докато е в банята. Предложението ви за секси любовна игра няма как да бъде отхвърлено.

Рисувайте по тялото му с кубчета лед или използвайте сладоледа, вземете си вана заедно, като не забравяте и шампанското, а защо не и да го събудите с интимни ласки? Просто приложете на практика всичко, което сте виждали в любовните филми.

Не си поставяйте граници – ако и на двамата ви доставя удоволствие, защо е нужно да казвате никога. Най-ценната част от любовните отношения между двама е точно тази – бъдете освободени и забравете задръжките, отдавайте се напълно на партньора.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
petur
petur
06.05.2014 15:01
Има най-различни изненади . Обичам , когато
си ляга без гащичките...
0
0