ezine.bg»Статии»Интимно»Ерогенни зони на мъжете

Ерогенни зони на мъжете

Ерогенни зони на мъжа

Мъжете, както и жените, имат много ерогенни зони и също се нуждаят от стимулиране на тези специални местенца, за да се настроят за интимност.

Погрешно е да се смята, че само мъжът трябва да се изяви като познавач на ерогенните зони и да целува и гали специалните места по тялото на жената, а тя в това време само да си лежи.

Всеки мъж би настръхнал от удоволствие, ако дамата до него реши да стимулира ерогенните му зони. Такова специално място е вратът. Мъжете рядко си признават, но шията и вратът им са чувствително място, което настръхва от целувки и галене.

Интимност

Много фините ухапвания в тази област, които няма да оставят следи, също ще накарат мъжа да тръпне от любовно желание. Не трябва да се увличате, защото никой мъж няма да ви е благодарен, че дни наред след страстните ви ласки ще трябва да ходи с лепенка на шията.

Коремът също е силна ерогенна зона, която може да превърне мъжа в истински тигър в леглото. Достатъчно е да покриете кожата на корема с влажни целувки или да плъзнете езика си по нея и мъжът ще ви мисли за ненадмината в интимните ласки.

Особено чувствителна към стимулация е долната част на корема. Можете дори да я натиснете съвсем леко и ще видите какъв резултат ще има – мъжът ще се превърне в истински хищник.

Ерогенни зони

Меката част на ухото също е много чувствителна. Достатъчно е да дишате топъл въздух срещу нея или да я покриете с целувки и мъжът ще започне да трепери от страст.

Можете да си позволите и съвсем леко да я задържите между зъбите си, но без натиск – това също действа много възбуждащо на мъжа.

Вътрешната страна на бедрата на мъжа е силно чувствителна и е силна ерогенна зона. Прокарайте нежно пръсти по повърхността на тази ерогенна зона или вкарайте в действие устните си и след това се насладете на резултата.

Стъпалата на мъжа също са много чувствително местенце, което дамите често пренебрегват. Един лек масаж на стъпалата е в състояние да накара мъжа направо да се разтопи в ръцете ви и да направи всичко, което поискате.

Ако използвате знанията си за ерогенните зони на мъжа, ще го накарате да не иска да е в спалнята с друга жена, освен с вас, защото ще изпитва огромно удоволствие от вещите ви ръце и устни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ани
Ани
29.09.2013 01:17
Забравили са да споменат зърната и тестисите. И двете са много силни ерогенни зони, макар някой мъже да изпитват гъдел при докосване на тестисите им. Зърната са също толкова ерогенни при мъжете, колко и при жените (макар аз да не съм една от тях ;) ).
0
0
severina
severina
19.09.2013 18:37
да
0
0