Как да направим еротичен масаж

Еротичен масаж

Масажът рефлектира върху физическата и душевна хармония. Качественият масаж влияе върху състоянието на кожата, лимфната система, кръвоносната система, ставите, мускулите, а и чрез него можете да провокирате и желание у партньора.

Има няколко изпитани техники за качествен масаж, но преди същинската част на масажа трябва да подготвите няколко детайла.

1. Помещението – хубаво е да запалите няколко ароматни свещи и да поставите на леглото одеяла и възглавници, които ще направят масажа максимално комфортен;

2. Масажното масло – изберете интензивен аромат и се уверете, че ръцете си са топли и меки;

Еротични масажи

3. Атмосферата – за да отпуснете партньора си, пуснете релаксираща музика.

Масажът трябва да започне от гърба като движите ръцете си бавно и чувствено нагоре и надолу по гръбначния стълб. Масажирайте шията и раменете, след което се спуснете към задните му части.

Акцентирайте на краката, които също имат нужда да бъдат отпуснати, а за много мъже те са и ерогенни зони. Задръжте ръцете си върху стъпалата и по-специално върху пръстите на краката.

Ако имате дълга коса, оставете я да се спуска по тялото на любимия.

Масажи

След това нека се обърне по гръб и масажирайте гърдите му. Опирайки се на колене се снижете към любимия, така че да го докосвате леко.

Масажите трябва да се правят с добре изрязани нокти.

Според статистиката 80% от мъжете предпочитат еротичния масаж като прелюдия към сексуалния акт.

В източните държави еротичния масаж е широко разпространен. Азиатските момичета правят удовлетворяващи масажи, като използват всички части на тялото си, дори миглите.

Най-популярният масаж е тайландския. Той комбинира пресоване, разтягане и усукване. Благодарение на тайландския масаж се стимулират енергийните канали и мускулите. Този масаж помага при болки в гърба, нарушения на съня, безпокойство, апатия и проблеми с храносмилането.

В миналото техниката на масажът се е използвала не само за релаксация, но и за лечение на различни ставно-мускулни болки, за регулиране на нервните процеси и подобряване на кръвообращението.

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати