ezine.bg»Статии»Интимно»Как да възбудим жена с масаж

Как да възбудим жена с масаж

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Секс
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Една от най-висшите прояви на чувствеността е масажът. Той събира в себе си раздаване и получаване, изучаване и опознаване на партньорите. И най-важното – позволява да се изразим чрез тялото си и да почувстваме отклика на този, когото обичаме.

Жените имат много повече ерогенни точки. Женското тяло като цяло може да се разглежда като една такава. Акта на масажа, дори най-мимолетния, има способността да отключи неподозирани страсти и усещания. Поради това, когато решите да възбудите половинката си с масаж, то трябва да знаете как да го направите.

Една от най-силно рефлекторните зони се намира в областта на стъпалата, затова е добре масажа да започне оттам. От тях се подават сигнали към останалите части на тялото. Масажът в тази област има способността да оживи цялата система и да проникне във всички ъгълчета на тялото.

Интимност

Масажът на стъпалото започва с нежни движения върху кожата на пръстите. Тя се разтрива и натиска. Всеки пръст се масажира поотделно, на всяка точка се отделя внимание, докато постепенно се стигне до петата. Важно е да се знае, че всеки един участък от стъпалата отговаря за определен орган или част от тялото. Масажът на краката завършва с дълго топло галене.

Следващата стъпка е вътрешната част на краката. Масажа трябва да се движи нагоре - от глезените към прасците и бедрата. Натиска се насочва нагоре, като не се правят паузи, и се следват извивките и ширината на мускулите.

Тази зона е изключително ерогенна за всяка жена, поради което трябва да ѝ се обръща специално внимание. Не трябва да се пропускат и страничните, и седалищните части, както и лесно възбудимите вътрешни повърхности на бедрата.

Интинмност в Леглото

Когато се движите нагоре по бедрата, най-добре използвайте цялата повърхност на дланите си, за да извършвате силни натискания, които трябва да отслабват в зоните на вътрешната част на бедрата.

Натискът, който се прилага, трябва да бъде доста лек, за да възбужда партньора, но не твърде лек, че да предизвиква гъдел. Масажът в тази област завършва с натискането над седалищните части. То изпраща приятни импулси направо в гръбначния стълб на партньора.

Други силно ерогенни места, на които трябва да се спрете при масажа, са шията и областта на гърлото. Те са извънредно нежни и чувствителни на допир. Прилагат се меки и внимателни натискания, с които ще събудите неподозирани чувствата у своята партньорка.

Една от най-честите грешки на мъжете при масаж, целящ възбуда, е съсредоточаването само върху най-горещите и ерогенни зони. По този начин, ако например се стимулират прекалено много само зърната или врата, чувството се притъпява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest