ezine.bg»Статии»Интимно»Сънят след секс е белег за истинска любов

Сънят след секс е белег за истинска любов

Любов

Когато двойката заспи, след като е правила секс, това е белег за истинска любов. Това е знак, че и двамата са толкова привлечени един от друг, че искат да са заедно дори и в съня си.

Когато не става въпрос за истинска любов, обикновено много хора бързат да се измъкнат от спалнята и да се отдадат на някакви други занимания. Сърфирането в Интернет и гледането на телевизия е най-честото забавление след секс.

Но ако и двамата партньори изпитват повече от физическо привличане един към друг, тогава заспиването след правенето на любов доказва, че и единият, и другият е напълно отдаден на половинката си.

Ако това не е точно така, обикновено единият от партньорите си намира причина да стане от леглото малко след края на любовния акт. Тогава другият остава да лежи сам и да размишлява над това дали всъщност става дума за любов или само за секс.

Когато двамата партньори са въвлечени в силна емоционална връзка, която не се гради само върху физическото привличане, и двамата неусетно заспиват след секс. След края на любовното сливане и двамата замират в прегръдка, която преминава в дълбок и щастлив сън.

Интимност

Събуждането до любимия човек е едно от най-приятните усещания, затова ако искате да покажете на половинката си, че я обичате, поне от време на време отделяйте време за малко разнежващ сън след секс.

Винаги може да погледате телевизия или да преглеждате новините в Интернет. Миговете с любимия човек са нещо наистина незабравимо и вълшебството на секса става още по-вълнуващо, ако заспите след това в прегръдките на човека, когото обичате.

Не ставайте от леглото, когато и двамата усетите разтърсващия финал на любовния акт. Гушнете се с партньора ви и се отдайте на чувството, което ви изпълва. Унесете се в приятен сън и ще се събудите, изпълнени с енергия.

Какъв по-приятен завършек на деня от това да сте с любимия човек и да се гушкате под завивките, докато се унесете и двамата в сън, за да се събудите след няколко часа или дори минути за нови горещи изживявания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милата
Милата
11.04.2014 21:33
Толкова е истина колкото ноща и деня , като реланост !:)
0
0
Милата
Милата
11.04.2014 21:37
Ама че вълнение..реалност , реалност..:)))
0
0