ezine.bg»Статии»Интимно»Интимният пиърсинг – опасна красота!

Интимният пиърсинг – опасна красота!

Интимният пиърсинг – опасна красота!

Дупченето на различни места по тялото и поставянето на пръстени, обеци и мъниста, т. нар. пиърсинг, датира още от древността.

Обект на такава украса през вековете са били и интимните места при мъжете и жените, като при дамите водеща е била целомъдрената цел да се запази женската вярност.

Интимният пиърсинг – опасна красота!

Този вид процедура и сега се радва на особено голяма популярност сред представителките на нежния пол, защото предизвиква еротичен и възбуждащ ефект у партньора по време на секс. Бижуто, скрито между краката на жената, предполага по-интересна и дълга заигравка при любовната игра, а и обещава незаменимо усещане и силни оргазмени трепети на притежателката му, докато се наслаждава на страстни орални ласки.

Оказва се обаче, че при поставянето на обеца на гениталиите всеки милиметър е от значение. При жените с прободен клитор съществува риск от нарушаване на чувствителността на мястото, а оттам се намалява и възможността да се насладят максимално на удоволствието от секса. Грешен избор е и неподходящата форма на украсата, разцъфнала на венериния им хълм. Резултатът е възпрепятстване на креватната гимнастика и тотален провал на вечерта. Така че добре е нежния пол да премисли плюсовете и минусите от придобивката. Срокът на зарастване трае от един до три месеца. През това време е абсолютно забранено посещение на басейни, фитнес зали, сауна, плуване в открити води, задължително е и сексулно въздържание.

При мъже рискът се изразява в трудности при хигиената, особено в началото, когато пиърсингът върху мъжествеността им е още пресен. Другата спънка е, че понякога накитът не позволява на фалоса да бъде защитен с кондом. Оттук идва и сериозната опастност от болести, предавани по сексуален път. А и вероятността да станат татковци при непредвидени обстоятелства е 99 процента повече мисия възможна.

Страстта на хората да пробиват най-различни места по тялото си, някои от които крайно неподходящи, и да ги кичат с обеци и други финтифлюшки от благородни метали, си остава загадка. Това явление със сигурност остава актуално във всички времена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати