С маруля и яйца ставаш неуморна секстигрица

С маруля и яйца ставаш неуморна секстигрица

Искате да сте неуморна сексмашина в леглото, а след първия тур креватна гимнастика се чувствате като пенсионер насред байр при 40 градусова жега.

Честото похапване на марулка, копър и магданоз ще ви избави от проблема, защото изброените зеленини стимулират сексуалното желание и при двата пола, категорични са френски учени.

Експертите препоръчват да се доверите на естествените афродизиаци, за да преборите проблема.

Зеленчуците със зелен цвят още от най-древни времена са възприемани като „магьосническа трева”, която усилва сексуалното желание. Тяхната тайна е във витамините и минералите, които особено младите растения съдържат в голямо количество. А в копъра, магзаноза и марулите се съдържат най-много витамини А, С и В, а също така фосфор и калций.

Друго магично средство, което може да ви превърне в полов атлет, са яйцата. Те са богата на белтъчини храна, отдавна известна, като естествен сексуален стимулатор. А от тях можете да се възползвате през цялата година.

Естествено, когато се говори за афродизиаци е невъзможно да бъдат подминати аспержите. Зеленчукът е богат на витамин А, фосфор, калций и калий и с пълно право се смята за една от най-възбуждащите храни. При това не само за представителите на силния пол, както се е смятало в древността, а и за жените.

Стридите пък са известни като афродизиак още от Древността. Установено, че тяхното възбуждащо действие се дължи на голямото съдържание на желязо и цинк. Но за да бъдат те максимално ефективни, трябва да се ядат пресни, без термична обработка.

Проблемът липсата на издръжливост и мерак при креватната гимнастика си има разрешение и самата природа помага за това.

Така че ако се чувствате неуверени в сексуалните си възможности, като първа стъпка можете да се възползвате от храните, които доказано имат отношение към повишаване на потентността и при двата пола.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати