ezine.bg»Статии»Интимно»Как да събудя интереса му към мен?

Как да събудя интереса му към мен?

Флирт

Жените могат да привлекат мъжете, използвайки психологически манипулации, карайки ги да ревнуват или като ги съблазнят. Нито една жена не може да накара някой мъж да се влюби, но тя може да предизвика в него желание, което в по-късен етап да прерасне в наистина близки отношения.

Ако искате някой непознат мъж да се реши на активни действия, първо трябва да установите зрителен контакт с него. Погледът може да изрази всички чувства.

Достатъчен е един красноречив поглед и мъжът ще направи първата крачка към близост, ще декларира намеренията си и своя интерес.

Повечето мъже не смеят да приближат жената, ако не са сигурни, че тя е предразположена към тях, за да избегнат болезнения отказ. Затова смело показвайте с очи, че сте отворена за контакт.

Приятели

Никога не досаждайте на мъжа. Дори да го харесвате много и да сте сигурни, че той е точно за вас, няма нужда да му го заявявате още на първата среща.

Няма нищо лошо, когато жената взима инициативата, но това трябва да става фино и леко, без излишна досада. В противен случай рискувате да отблъснете мъжа с поведението си.

Мъжете трябва да се чувстват победители и да имат превес в контрола при отношенията с жените. За да поддържа тази илюзия, жената трябва умело и нежно да контролира действията на мъжа.

Макар да се правят на мачовци, всъщност мъжете са много емоционални. Задачата на жената е да намери пролука в измамната им броня, а това се постига със силата на доверието и искреното внимание.

Мъжете са по-склонни да споделят емоционалните си преживявания повече с жени, отколкото с други мъже, пред които трябва да поддържат неразрушим имидж.

Свалки

Ако жената успее да получи подобно доверие, е много вероятно отношенията да се задълбочат на тази основа. Не се опитвайте да се нагодите към неговия идеал за жена.

Винаги бъдете себе си. По принцип мъжете харесват по-скоро разликата в интересите и съвсем не очакват от жената да се вълнува от бокс или футбол. Но ако обичате футбола, това със сигурност ще бъде допълнителен плюс във ваша полза.

Връзка, основана на взаимни интереси, води често до приятелство, а не до любов. Бъдете винаги уверена в себе си.

Да искате любов е напълно естествено, но не забравяйте да обичате първо себе си. Така ще дойде и вниманието, и любовта на представителя на силния пол, когото сте си харесали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати