Причини за изневяра при жените

Изневяра

Причините за изневяра при жените доста се различават от причините, поради които един мъж изневерява на половинката си. При жената най-често това е липсата на усещането, че мъжът й я обича и желае.

Всяка жена е романтичка, дори да не си го признава. Затова за жената е толкова важно всеки ден да чува, че е обичана, харесвана, че е единствена и неповторима.

Известно е, че жените обичат с ушите си. Дори жената да не вижда желание в очите на любимия си, тя ще се чувства щастлива, ако може да чува колко е желана от него.

Изневеряване

Малките романтични изненади, които повечето мъже престават да правят на нежните си половинки, също са сред причините, които тласкат дамите към изневяра.

Мъжете, които имат за цел да съблазнят жена, която има до себе си постоянен партньор, в повечето случаи лесно могат да го направят само като използват красиви думи. Комплиментите и демонстрирането на попадане в плен на дамата са добри помощници за вкарването на една жена в клопката на изневярата.

Желанието да се почувства важна за някого, да чува колко е красива предизвиква щастлива усмивка върху устните на дамата и тя с лекота пуска в леглото си чужд мъж.

А ако съблазнителят добави към всичко това и малко думи за любовта си към нея, изневярата вече е сигурна. След това жената може да се чувства много зле, тъй като ще има угризения спрямо това как е постъпила с партньора си и дали той ще разбере. Но в същото време дълбоко в нея ще припламва щастливото пламъче на желаната и обичаната жена.

Самота

Много често се случва след първата изневяра да последва втора и трета. Това може да се отрази освежаващо на връзката, защото дамата ще се старае да е по-добра с партньора си, за да не я заподозре. Но в същото време може да повлияе и разрушително на любовта й.

А често съблазнителите, които вкарват в спалнята си омъжени или ангажирани дами, бягат от сериозните връзки и предпочитат след няколко часа забавление повече да не се чуват дори със съблазнената дама.

Понякога се случва дамите да изпаднат в депресия, защото се измъчват от угризения след изневярата и това може да се отрази пагубно върху живота им.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Димитър Димитров
Според мен жените са два вида.Първите са умните(на изчезване са)отиват нае****т се и се връщат при семейството си ни лук яли,ни лук мирисали.Така имат всичко добър съпруг,любовник и добро семейство.Вторите са простите(много са)отиват нае****т се,влюбят се и си мислят че са открили нещо по-различно.Не обичат вече ни съпруг,ни семейство.И когато отмине периода на влюбването и се уверят ,че с нищо новия не е по-различен от стария,и тогава пак започват да заобичват съпруг и семейство.Ха иди ги разбери
3
0
Жоро
Жоро
27.12.2013 21:38
Деца вече не се раждат в Европа поради тъпотиите за съвременното разбиране на връзката между мъж и жена.Жалко за нас, но животът не търпи грешките, нали:)
1
1