Причини за изневяра при мъжете

Изневяра

Причините за изневяра при мъжете често са комплексни, а желанието за авантюра не е предизвикано само и единствено от физическо влечение, което мъжът не може да преодолее.

Често се случва постоянната партньорка или съпруга на мъжа изобщо вече да не се замисля за това как да разпали страстта му и не му обръща внимание както по времето, когато са били в началото на връзката си.

Има дами, които смятат, че след като вече имат стабилна връзка, няма никаква нужда да полагат усилия, за да се харесат отново и отново на постоянния си партньор.

Жени

Занемареният външен вид също не е на последно място в това отношение. Колкото и да е наясно с подробностите от женския живот, мъжът едва ли гори от желание да вижда нежната си половинка с наболи косъмчета по краката и с необръснати подмишници.

Идеята епилирането да се прави пред мъжа също не е много добра - често това действа отблъскващо, освен ако не е част от специалната ви сексуална игра.

Мазната коса, счупените нокти, раздърпаният анцунг, с който жената седи вкъщи пред телевизора, влизат в рязък контраст с натруфения й вид, когато се готви за излизане с приятелки или отива на работа. Това може да обиди мъжа, тъй като е очевидно, че тя не смята за необходимо да се конти за него.

Рутината в секса също е сред причините за изневяра при мъжете. За да разнообразите сексуалния си живот, постоянно опитвайте нови начини да си доставяте удоволствие един на друг. В противен случай мъжът ще знае, че ако иска да изпита нещо различно от обичайната любима поза на нежната си половинка, ще трябва да потърси друга жена.

Прелюбодейство

Дори и след години съвместен живот, жената трябва да флиртува с мъжа си и дори да го кара леко да ревнува, като полага усилия външният й вид да се хареса от неговите приятели.

Сред причините, поради които мъжът изневерява, са непрестанните разговори за пари и какво трябва да се свърши, които са обичайни при постоянните партньори.

С една жена, по която мъжът е увлечен, но все още не живее с нея, той може да изпита нова тръпка и да знае, че тя се интересува от него, а не от това дали той ще може да плати сметките или да ремонтира крана в банята.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
пф
пф
22.10.2015 22:31
"раздърпаният анцунг, с който жената седи вкъщи пред телевизора, влизат в рязък контраст с натруфения й вид, когато се готви за излизане с приятелки или отива на работа. " - е кво? Да облека малката черна рокличка, с дългите черни чорапи и токчетата, и така ли да седна на дивана да гледам телевизия?? Много ясно, че вкъщи ще си ходя с анцунг, пижама или друга удобна дреха. Затова съм си вкъщи....
0
0
Йоанна
Йоанна
12.11.2013 13:52
Логично е, че ако станеш заядливата, злобна, постоянно ревнива и неподдържана приятелка ще предпочете някоя друга ...
0
0