Трите неща, които възбуждат жените

възбуда

Женското мислене, логика и настроение са толкова непонятни константи, че надали някога изобщо ще могат да бъдат разгадани напълно. Въпреки това все от някъде трябва да се започне.

Именно това са направили британски учени, искащи да установят отговора на един много интересен въпрос – Кои са трите неща, които възбуждат жените?

Свалянето на килограми, печалбата на пари и аромата на свежи чаршафи са най-сигурните гаранции за разгорещяване на страстите на жените под завивките. Най-голям процент от тях биха приели секс след парична печалба.

Печелене на пари

Това явление се обяснява с факта, че печалбата предизвиква повишаване на адреналина, което прави хората по-възбудени. Тя е обща тема за двата пола, когато става дума за повишаване на сексуалното желание.

На същия въпрос болшинството мъже отговаря, че е най-склонно на забавления в спалнята след нощ навън с приятели, свежи чаршафи и гореща вана. Повече от половината от мъжете твърдо заявява, че биха се съгласили да пуснат половинката си да поиграе бинго, ако това ще означава, че ще се завърне у дома "в настроение".

В десятката на мъжете от неща, които биха ги възбудили, изненадващо попада и "изчистването на къщата". То се нарежда до карането на спортна кола и победата на любимия им отбор.

чаршафи

Проведеното допитване е установило и кое събитие би довело до най-много секс в страната - спечелването на Световната купа по футбол от английския тим. Това отново се обяснява с желанието за печалба у двата пола.

Независимо дали става дума за спортен тим или за печалба в бинго зала, и двата фактора осигуряват определена лична печалба, която поражда щастие. И тъй като желанието за печалба е основен човешки инстинкт, то поддържа хората живи.

Разглеждайки въпроса от съвременна гледна точка, всеки индивид, независимо от пола, който се състезава и печели, постига по-висок социален статут.

Той обикновено разполага с повече пари, привлича повече партньори и се радва на по-висока позиция в йерархията на обществото. А желание за постигане на подобни цели има всеки.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
неуморния
неуморния
30.11.2014 11:33
Възбужда ги джакузи с топла менерална вода полудяват нямат насита оргазъм слет оргазъм часове наред само неуморен да напипат.
0
0
неуморния
неуморния
30.11.2014 11:23
Възбуждаги точния размер
0
1
Sako
Sako
15.01.2014 11:13
Ех, тия пари бе ! :Д Само пари са ви в главата, женки ! :D
0
0
Мими
Мими
15.01.2014 11:41
И сантиметри, Сако, и сантиметри!
5
2