ezine.bg»Статии»Интимно»Храни за вкусна сперма

Храни за вкусна сперма

Вкусна сперма

Интересен факт, който малцина знаят, е, че всяка храна, приета преди сексуалния акт, пряко влияе и се отразява на вкуса на спермата. Поради това е нужно да си осигурите продукт с добро качество – като вкус и аромат.

В спермата се съдържа 60% простатен секрет, само 2 до 5% сперматозоиди, както и фруктоза, тестостерон, цинк и други вещества. Те спомагат на сперматозоидите за оплождане на яйцеклетката.

Изхвърлената семенна течност е около 2 до 10 мл сперма. Това не е никак много, но ако е с лош вкус, това определено оставя неприятно усещане у жената. За да не се сблъскате с този проблем, то е добре да заложите на храни за вкусна сперма.

Плодове – Те определено придават по-сладък вкус на спермата. Най-активни са ананас, папая, пъпеш, манго и ябълки. Вкусът на спермата се променя след тяхната консумация, вследствие на високото съдържание на естествени захари в тях.

Зеленчуци - Броколи, аспержи и други подобни също са чудесно решение за промяна към по-добро на семенната течност.

Ябълки

Червени меса – Консумирани непосредствено преди орален секс, те придават на спермата по-солен вкус. По същия начин влияят и млечните продукти. Дали това е хубаво или не - зависи от собствения вкус.

Кимьон и кардамон – Тези подправки придават по-сладък вкус на семенната течност. Ментата, лимонът и канелата, магданозът и кервизът също вършат страхотна работа заради високото ниво на хлорофил.

Вода – Наблягайте на водата, тъй като тя пречиства токсините от организма, които придават така неприятния кисел вкус.

Сперматозоиди

Освен храните, на които трябва да наблягате, има и такива, които трябва да ограничите или направо да изключите от менюто си.

Чесън и лук – Силните подправки неминуемо се просмукват и в семенната течност, променяйки вкуса ѝ.

Бързи закуски – Наситени с мазнини и химикали, те обикновено развалят коктейла.

Продукти, подобряващи вкуса на спермата – Те са изкуствено създадени и единственото, което могат да направят, е да влошат ситуацията.

Риба – Консумацията на риба и рибни продукти влияе строго индивидуално спрямо вкуса на спермата. При някои я влошава, а при други – придава букет от аромати. За да разберете как действа при вас – просто опитайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати