Терапия с топено сирене - нов хит сред масажите

Терапии

В малоазийската столица Куала Лумпур има нов хит – масажна терапия с топено сирене. Иновативната услуга включва обтриване на тялото на клиента с млечния продукт. В края масажистките педантично изблизват субстанцията.

Услугата е разкрита от местен вестник. Тя се предлага в някои салони за еротичен масаж край столицата.

Както се предполага, масажистките обикновено са и представителки на най-древната професия. Те идват от Китай, Индонезия или Виетнам.

Населението в Малайзия е предимно мюсюлманско и проституцията е напълно незаконна. В местните медии обаче всекидневно излизат разкрития за секс индустрията в страната. Основни действащи лица в нея са проститутки от Китай, Виетнам, Тайланд и Индонезия, които действат "под прикритие" като масажистки.

След разкритието представител на местната власт в Субанг Джая, предградие на Куала Лумпур, се заканва, че собствениците на масажните салони с нововъведението, както и "масажистките" подлежат на сурови наказания, ако бъдат заловени да извършват тези "безотговорни действия".

Служителят Азфаризал Абдул Рашид определя нарушенията на закона като "тежко заболяване на съвременното общество", които рушат изконните традиции и морала на страната.

Масажи

По-голямата част от малайзийците са консервативни мюсюлмани. В страната обаче има и многобройни китайски и индийски общности. Техните представители са значително по разкрепостени в държанието си.

На полицията в Малайзия често се налага да извършва показни акции срещу проституцията, широко отразявани в таблоидите на страната. Цялостното впечатление обаче е, че властите като цяло си затварят очите за секс-индустрията, която носи значителни приходи.

Освен с проституцията, страната има проблеми и с наркотиците, които са масово разпространени. Въпреки строгите наказания, които грозят нарушителите, те не се предават. Смъртната присъда е актуална в Малайзия и най-често се прилага при трафик на наркотици и хора.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати