ezine.bg»Статии»Интимно»Мъжете правят повече секс през зимата

Мъжете правят повече секс през зимата

Щастлива Двойка
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Според резултати от ново проучване мъжете имат по-голямо желание да бъдат интимни с представителки на нежния пол по време на студения зимен сезон.

Мъжете се чувствали по-силно сексуално привлечени през студените месеци, пише на своите страници вестник „Дейли стар“. Публикацията се позовава на проучване, което е публикувано в блог за Психология на човешката сексуалност.

Изследването е провеждано в продължение на цяла година. На група мъже са показани няколко снимки, които били разделени в два отделни комплекта.

Снимките се показвали на всеки три месеца, като мъжете трябвало да определят привлекателността на жените, които били изобразени на фотосите срещу тях.

В едната серия от снимките били изобразени телата на жените, които били леко покрити. Другата група от снимки били на лицата на дамите. Резултатите показват, че за господата лицата на жените са атрактивни и привлекателни през цялата година по един и същи начин, но това не се отнася за телата им.

Двойка в Леглото

Фигурите на дамите се оказали най-харесвани през декември, януари и февруари месец – тогава мъжете изпитвали най-силна възбуда и желание за секс.

От проучването обаче не става ясно дали желанието на жените също е най-силно през зимните месеци или при тях нещата стоят по различен начин.

Друго проучване пък показа, че бръснатите мъже правят повече секс – без изобщо да им влияят външните температури и сезоните. Проучването е проведено в САЩ и според резултатите господата, които са по-активни в сексуален аспект се бръснат най-малко пет пъти седмично.

Проучването твърди, че онези, които не се бръснат достатъчно често са по-несигурни в отношенията си с нежния пол, което е и основната причина да имат по-малко сексуални контакти.

Но не само бръсненето е водещ фактор – работата също се оказва важна за честотата на сексуалните контакти на мъжете. Господата, които ходят на работа и се бръснат всеки ден имат по-голям успех и повече сексуални контакти, отколкото останалите, твърди се още в резултатите от проучването.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати