Мъжете с врат над 35 см са слаби любовници

Обиколка на врата

Турско изследване доказа един много интересен факт – мъжете, чиято вратна обиколка надвишава 35 см, са пълен провал в леглото.

Изследването е проведено от медицинския университет в Анкара. В него участие са взели 92-ма мъже на възраст от 40 до 60 години. Резултатите показват, че еректилна дисфункция се наблюдава само при тези с голяма вратна обиколка. Те често страдат и от комбинация от високо кръвно налягане, преддиабетни симптоми и затлъстяване, състояние известно като метаболитен синдром.

А тези симптоми неминуемо оказват влияние върху сексуалното представяне. Като цяло обобщението, което специалистите правят е, че обиколка от 35 см на врата предвещава еректилна дисфункция при пациенти с метаболитен синдром. Освен това, широкият врат увеличава също риска от сънна апнея. Тя също се свързва с ниско либидо.

До сега има открити много начини, по които да познаем дали мъжът става в леглото. Всяка жена си има определен метод за разпознаването на това. Оценката най-често се поставя на база стил на обличане, неговите особености, апетит и език на тялото.

Широко разпространено твърдение е и че най-добрите любовници са лакомниците. Те ядат и пият до насита и предпочитат уиски, вино, пикантните ястия, френските сирена и дивеч, а най-омразното нещо в живота са здравословната храна и лошата кухня.

Предполага се, че щом обича всички удоволствия, то той залага много и в секса. При подобни хора удоволствията секс и храна са на едно и също ниво – поставени са на пиедестал. Те изпитват постоянна нужда и от двете. В почти всички случаи добрият апетит е знак за изразено либидо.

Любовници

От друга страна обаче, тези мъже не могат да се задоволят само с „една хапка”. Те са склонни на невероятни подвизи в леглото, но с различни партньорки. Просто не могат да се наситят на многообразието от различни вкусове.

Друг критерий за жените е физическото състояние на мъжа. Проучване, проведено от американски специалисти, показва, че 68% от жените смятат пълните мъже за по-добри любовници.

Разбира се става дума за представители на силния пол, които имат само няколко излишни килограма. На същото мнение са и мъжете - 89% от тях заявяват същото. Според тях леко пълните жени са по-страстни в леглото.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати