Какво крият жените от мъжете

Интимност

Колкото и честни да твърдим, че сме към своите половинки, все има нещо, което им спестяваме или не сме им споделяли. И това се отнася не само за жените, но и за мъжете.

Със сигурност ще се намери някой, който да каже, че споделянето е основен стълб във връзката и ние се съгласяваме напълно с това, но все пак няма ли някои малки нещица, които всяка жена може да запази за себе си?

Трябва ли всичко от нейното минало, например, да бъде споделено с човека до нея и няма ли това повече да го нарани, отколкото да го поласкае, че му го споделят? Ето и кои основните неща, които жените крият от своите половинки:

Много голяма част от жените послъгват с колко точно мъже са спали. Те вероятно казват определен брой мъже на сегашните си половинки, но по-голямата част от жените скриват някое и друго интимно преживяване, сякаш то не се е случило.

В крайна сметка, какво значение има с колко партньора е била жената до вас? Единствената причина да не го споделя е, че не желае във вашите очи да изглежда твърде разпусната.

И понеже заговорихме за секс - не е необходимо да знаете и точната възраст, когато половинката ви е изгубила девствеността си. А дори да мислите, че я знаете, не бъдете чак толкова убедени в информацията, която имате.

Следваща лъжата за най-добрата приятелка на жена ви и как те двете не си споделят. Може би вашата половинка ви убеждава, че има неща, които си остават само между вас двамата, но голяма част от жените, когато са много близки, си споделят абсолютно всичко.

Двойка

Много често мъжете се чувстват озадачени, когато половинката им вдигне скандал и се чудят къде са попаднали и кой открадна любимата им жена. Мили мъже, понякога жените обичат да спретват скандали, ако се почувстват пренебрегнати или недостатъчно забелязвани. Целта е да предизвикат емоция у вас, така че просто реагирайте, няма какво да се чудите.

И като стана дума за емоция – случва се и мъжете, и жените да правят така, че другият да покаже ревност. Това също е обяснимо – кой не обича да се чувства желан. В общи линии – на жената до вас няма да й е приятно да я ревнувате от вятъра, но пък няма да се разсърди, ако от време на време проявявате подобно чувство.

Невинното флиртуване със сервитьора пред вас съвсем не е грешка от нейна страна, а абсолютно премислен ход. Показването на страх, че ще я загубите, каквото е ревността, определено я кара да се почувства по-добре.

В началото на връзката вашата нежна половинка най-вероятно пази всички ваши съобщения и това не е всичко. Приятелката по-горе, онази, която знае всичко за вас, вероятно е прочела всяко от тях.

Ако има нещо, за което голяма част от жените не обичат да говорят с половинките си (освен секса с мъжете преди тях), това са килограмите. Не питайте колко килограма е любимата ви, дори не смейте да предполагате, защото каквото и да кажете ще сбъркате.

Ако кажете повече – лошо, тя на слон ли ви прилича? ! А ако кажете по-малко – пак лошо, вие се шегувате с вашето предположение и й намеквате, че е слон, чрез ироничните килограми, които назовахте.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати