ezine.bg»Статии»Интимно»Мъжете очакват секс на 3-та среща

Мъжете очакват секс на 3-та среща

Интимно

При първа среща винаги изпитваме някакво вълнение и имаме някакви очаквания. Не винаги очакванията се покриват и оставаме разочаровани. Ако обаче нещата между двамата се задълбочат, харесат се взаимно, в кой момент в добре да се стигне до интимни ласки?

Дали това трябва да се случи още на първата среща, ако се чувстват привлечени, или е по-добре да изчакат няколко срещи, защото има опасност другият да се отдръпне? Всъщност няма писан закон за срещите, според който се изчаква определено време, но според скорошно проучване и двата пола имат своите очаквания по въпроса.

Оказва се, че за господата е логично да правят секс на третата среща – според проучването мъжете дори са готови да се поохарчат в името на това да пришпорят нещата. Един на всеки петима мъже очаква да спи с жената, с която се среща, ако е похарчил за срещата над 100 паунда.

Всъщност надеждите им не остават винаги празни, тъй като според проучването 7 на сто от дамите се чувствали длъжни да легнат с мъжа, ако той е похарчил много пари.

Срещи

И ако за мъжете три срещи са достатъчна причина за секс, то при жените нещата са малко по-различни. Оказва се, че дамите са склонни да правят секс едва след края на петата среща.

По въпроса със сметките – първата вечеря обикновено я плаща мъжът, показват резултатите от проучването. 69 на сто от мъжете плащат сметката при първата среща, при жените този процент е нищожно малък – едва 3 %.

На следващите срещи двойките започват да си делят сметката. Проучването сочи обаче, че повечето жени биха предпочели да си разделят и първата сметка с мъжа, отколкото той да я плаща изцяло.

За подготовка на самата среща и двата пола си признават, че не жалят средства. Обикновено парите се харчат за нови дрехи, бельо и не на последно място нова прическа. Господата признават, че сумата, която харчат за подготовка преди среща, може драстично да нарасне, ако са убедени, че срещата ще завърши в спалнята.

Жени

Ако дамите забележат неподдържани и мръсни нокти, грозно бельо, мръсна спалня или чаршафи, желанието им за секс на секундата може да се изпари. Отблъскването при мъжете може да се появи вследствие на окосмени крака или косми върху горната устна.

Освен това господата не се чувстват привлечени от дами, които не носят парфюм или имат грозни обувки, сочат резултатите от проучването. Единственото, за което са на една позиция с нежния пол, са мръсните чаршафи – мъжете също се чувстват отблъснати, ако ги забележат в спалнята. Това, което определено привлича и двата пола, са уверените и приятни хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Неоморния
Неоморния
16.12.2014 23:51
Жените го искат още веднага щом са на срещата но нали дасе направят на не лестно достъпни.
1
0