Италианците са най-добрите любовници в Европа

Италианци

Според резултати от британско проучване италианците се нареждат на почетното първо място в класацията на най-добри любовници. Оказва се, че италианките са много доволни от сексуалния си живот – радват се на редовни интимни преживявания, които освен всичко останало са и разнообразни.

И ако 64 на сто от италианските двойки твърдят, че да доволни от сексуалните си подвизи, то шотландските влюбени нямат особено големи очаквания от интимността с партньора си.

В изследването на британските специалисти участие са взели над 6000 европейки, които са споделили впечатленията си от интимните си половинки. Дамите от Шотландия се оказват сред най-разочарованите от секса с половинките си.

Кара Уилямс е ръководител на цялото проучване. Тя шеговито подхвърля, че се надява с тази информация европейките да не се опитват да отмъкнат на италианките онова, с което се гордеят, а именно мъжете, които са признати с добрите си умения в леглото.

В леглото

И ако вие не вярвате, че от това къде е роден мъжът зависи колко добър любовник е, вероятно ще се съгласите с резултатите от друго изследване.

Според него най-добрите любовници са доста лакоми. Освен хранителните му навици друго, което може да ви помогне да го разгадаете, преди да сте стигнали до интимната част, е стилът му на обличане, категорични са учени.

Интимно

Обичат да се радват на всякакви удоволствия, включително и такива, които са свързани с храненето. От друга страна, ако изказът на вашия избраник е монотонен, това също говори, че е незаменим любовник.

От значение е и къде сяда в ресторанта – ако обърне гръб на повечето посетители и се концентрира само върху вас, това също означава, че ще се наслаждавате на хубав секс, подчертават учени.

Специалистите смятат, че ако ви държи за ръката и преплита пръстите си с вашите, това означава, че обича еротиката. Ако докосва всяка част от ръката ви, мъжът иска да бъде свързан с вас не само физически, но и емоционално, допълват специалисти.

В случай, че докосва ръката ви едва, не очаквайте големи изненади от него.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Райна
Райна
13.02.2016 15:04
В съседна статия пише, че най - добрите любовници в Европа са французите.
Май се конкурират французите и италианците!
1
0