Богатите жени правят по-качествен секс

Бизнес дама

Ако си мислите, че химията между двамата партньори е основната причина за добър сексуален живот, всъщност грешите. Според скорошно проучване нито химията между двамата, нито енергията, която влагат, нито дори физическото привличане са от значение за хубавия секс.

За да се постигне хармония в сексуалните отношения между двамата партньори, основна роля играе хубавата работа. Друго не по-малко важно се оказва доброто образование.

По какъв начин влияе положението ни в обществото на сексуалния живот – този въпрос се заеха да анализират специалисти от здравна агенция в Барселона.

Оказва се, че онези, които имат по-нисък социално-икономически статус в обществото изпиват по-малко удоволствие и удовлетворение от сексуалните си контакти.

Учените са категорични, че това до голяма степен се отнася за жените, тъй като те се влияят от фактори като положение повече, отколкото мъжете. Резултатите от проучването посочват, че онези, които имат успешна кариера се радват на хубав секс.

Интимност

Ако вие смятате, че нещо в отношенията ви не върви, както трябва, но все още не сте убедени, дали причината е в секса, друго проучване ще ви помогне да определите. Учени решили да направят списък с най-честите признаци, които могат да ни подскажат, че нещо в интимните ни отношения с партньора не върви.

Основен признак за проблеми в спалнята е разсеяността, твърдят специалисти. Ако ви липсва дълбока връзка с партньора, а вместо да сте отдадени на момента и мислите, кога ви беше срещата утре или колко точно ще продължи това, което правите, нещата помежду ви определено не вървят.

Не особено добър знак, според учените е и когато веднага след секс търсите дрехите си, за да ги облечете. Според специалистите това означава, че не се чувствате достатъчно комфортно до своя партньор.

Липсата на експерименти е следващото нещо, което трябва да ви подскаже, че нещата между вас имат нужда от подобрение. Ако любовната ви игра започва по един и същ начин и се развива еднакво всеки път, специалистите смятат, че това също е признак за проблем в интимността с партньора.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати