Динята не само полезна, но и действа като виагра

Динята не само полезна, но и действа като виагра

Скъпи дами, ако съпрузите ви имат проблеми с ерекцията, заредете хладилника си с дини!

Въпреки, че съдържат предимно вода, оказа се, че те притежават неподозирани досега способности да действат като виагра върху мъжкия организъм.

Изследване твърди, че в дините се съдържа веществото цитрулин. То отпуска кръвоносните съдове и подобрява квърообращението. Установиха го учените от центъра за усъвършенстване на плодовете и зеленчуците A&M в Тексас.

Виаграта действа по абсолютно аналогичния начин, въпреки че ефектът на сините хапчета е концентриран върху определени органи от човешкото тяло.

Има обаче една подробност. Цитрулинът се съдържа повече не в сърцевината на динята, а в нейните кори.

И тъй като те не са ядливи в сурова форма, ви предлагаме една рецепта за сладко от динени кори.

Нужни са 1, 4 кг динени кори, 1 кг захар, индрише, 1 ч. л. винена киселина, 1 л вода.

Динята не само полезна, но и действа като виагра

Динените кори се почистват от външната зелена част и вътрешната розова. Настъргват се на едро ренде или се нарязват на форми.

Изваряват се в 3 кипящи води за по 5 минути, като след всяко сваряване се поставят в студена вода. 3 пъти сварените динени кори се изцеждат и се поставят в сгъстен захарен сироп.

Сладкото се вари до сваряване на плода и сгъстяване на сиропа. Прибавя се разтворената в гореща вода винена киселина и индришето, след което варенето продължава още 2-3 минути. Свареното сладко се оставя да престои 5-6 часа в разлят съд, след което се изсипва в буркани.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати