Кои сексуални фетиши са опасни

Секс

Дивите и необуздани сексуални изпълнения освен много приятни могат да бъдат и много опасни. Съществуват някои сексуални фетиши, които могат за застрашат здравето ви.

Садомазохизмът

Психолозите определят садомазохизмът като акт на даване и получаване. При него сексът е свързан с причиняването на болка или унижение. Този сексуален фетиш може много да навреди на здравето заради бруталното насилие и изтезания.

Хематолагнията

Това е сексуален фетиш, при който удоволствието от секса е свързано с кървенето на единият от партньорите. Невнимателното порязване също може да бъде много опасно.

Сексуална Игра

Автоеротичното задушаване

Това задушаване е сексуален фетиш, при които се намалява притока на въздух чрез душене на партньора в момент на еякулация. При притискане на главните артериални съдове човек може да загуби съзнание затова този фетиш също се нарежда сред най-опасните.

Пирофилията

При пирофилията удоволствието от сексуалния акт се засилва от огън или пожар. Пирофилиците изпитват удоволствие, когато опасността от запалване нараства.

Формикофилията

Интимност

Почитателите на формикрофилията ядат различни насекоми, докато правят секс. В тази игра се включват паяци, мравки или гъсеници, някои от които могат да бъдат отровни.

Омораши

Това е сексуален фетиш, който е взаимстван от японската култура. При него партньорите изпитват силна възбуда, само когато пикочният им мехур е пълен. Опасността от омораши е, че задържането на пикочната течност може да предизвика проблеми при пикочните пътища.

Механофилията

При този необичаен фетиш се включват всякакви вибриращи предмети като прахосмукачки или перални машини. Това е разновидност на обектофилията и опасността от този фетиш идва от нараняванията, които могат да се получат при въвличането на предмети в сексуалния акт.

Хибристофилията

Хибристогилиците се възбуждат от хора, които са извършили убийство или друго сериозно престъпление. Този фетиш граничи с психопатичните разстройства и при него пасивните партньори могат да бъдат сериозно малтретирани.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати