Мъжете се притесняват за тялото си цял живот

Мъже

Съществуват много митове, свързани с мъжете. Според някои мнения господата харесвали червен маникюр – възможно е да има любители на добре лакираните женски нокти, но истината е, че по-голямата част от мъжете няма дори да обърнат внимание с какъв цвят сте лакирани.

Друг мит е свързан с това какви жени предпочитат мъжете. Твърденията, че мъжете си падат само по определен тип красавици, е толкова вярно, колкото и твърдението, че жените харесват един тип мъже.

Следващ мит е, че мъжете нямат притеснения за начина, по който изглеждат и по-конкретно за тялото си. Суетата не е чужда на мъжете – макар да създават впечатление на по-уверения от двата пола, оказва се, че те също изпитват притеснения за това как изглеждат.

25 на сто от мъжете във Великобритания предпочитат да правят секс на тъмно, сочат резултатите от проучване. Господата не харесвали телата си, като според специалистите най-проблемната част при мъжете се оказва коремът.

Бирен корем

50 на сто от участващите мъже потвърждават, че техни приятели имат по-хубави тела от тяхното собствено. А над 36 % са убедени, че сексуалните им партньори изглеждат много по-добре, отколкото те самите.

И макар че 45 на сто от анкетираните мъже се определят като хора, които страдат от наднормено тегло, само една пета от тях смятат, че страдат от затлъстяване. Около 69 % от анкетираните потвърждават притесненията си по отношение на своите килограми.

Наднормено тегло

Сред господата има и такива, които искат и планират да вземат мерки срещу натрупаните килограми – 69 на сто са решили да влязат във форма. Анкетираните са били само британски мъже, всички те на възраст между 20 и 30 години.

Британците позволяват и на технологиите да пречат на сексуалния им живот, сочат резултати от друго проучване. 60 на сто от проучваните признали, че прекарвали повече време използвайки технологиите в леглото си, отколкото да обръщат внимание на своите половинки.

Още по-интересното е, че един на всеки шест души проверява профила си в социалната мрежа Facebook по време на интимен акт.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати