Двуминутният полов акт е достатъчен за мъжете

Любов

45 на сто от господата получавали оргазъм едва две минути след началото на секса, сочат резултатите от ново проучване. Изследването е проведено от сексолога Хари Фиш.

Специалистът е публикувал много интересни изводи в своята нова книга. Той е достигнал до тях благодарение на дългогодишната си работа с различни пациенти. Сексологът подчертава, че резултатите, които са публикувани в книгата му, нямат нищо общо с романтиката.

Повечето двойки правят секс два или три пъти в седмицата, а продължителността на самия акт е средно седми минути, посочва се в книгата. И въпреки че почти половината от господата са удовлетворени след едва две минути от началото на секса, това е крайно недостатъчно за тяхната партньорка.

Дамите се нуждаели от пет до седем минути полов акт, за да изпитат удоволствие от него. Двойките, които са на двадесет години, правели секс всеки ден, а партньорите, които са между 30 и 50-годишни се отдавали на плътските изживявания не по-често от два пъти на седмица. След навършени 50 години сексуалните контакти намалявали до един път на седмица.

Сексуални проблеми

Качеството на секса е много по-важно, отколкото количеството, категоричен е секс експертът Хари Фиш. Има много двойки, които постоянно правят секс, но са много по-незадоволени от онези, които не броят сексуалните си подвизи, но пък ги помнят.

Друго проучване пък потвърждава, че връзката без секс не е пълноценна. Анкетата е проведена от сайт за запознанства Elite Singles. 80 на сто от анкетираните са отговорили, че за тях връзката без секс не е вариант и че сексът всъщност има ключово значение във взаимоотношенията между хората.

Жена

56 на сто от анкетираните са убедени, че сексуалното желание към партньора и страстта в брачните отношения не изчезват с годините. По-голямата част от мъжете и жените, които са участвали в проучването, са убедени, че хармоничните отношения в двойката са възможни, само ако мъжът и жената правят секс няколко пъти седмично.

55 на сто от господата твърдят, че биха дали време на партньорката си в началото на връзката преди да започнат сексуални отношения. На същото са готови едва 40 на сто от дамите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати