ezine.bg»Статии»Интимно»Куриоз! Британка останала девствена до 51 години

Куриоз! Британка останала девствена до 51 години

Мария Луиз

Британката Мария-Луиз разкри публично, че е една от най-големите кутсузлийки в любовта, защото е останала девствена до заветните 51 години след 2 неуспешни брака.

Мария-Луиз не скри, че в годините, когато е била омъжена, никои от партньорите ѝ не е пожелал да изпълни съпружеските си задължения.

Първият изцяло платоничен съюз на британката бил със строгия католик Джон. Двамата сключват брак, когато Мария-Луиз е била само на 18 години, а Джон – на 32 години, но и до деня на развода си не са правили секс.

Джон е вярвал, че интимните контакти служат само за създаване на поколение и тъй като католикът не желаел наследници, така и не консумирал брака си с Мария-Луиз.

Въпреки това британката останала съпруга на Джон цели 7 години, след което решила да прекрати злополучната връзка.

След първия си неуспешен брак Мария-Луиз започва връзка с Карол, който изоставя съпругата и децата си заради девственицата.

Въпреки че двамата се женят, Карол също избягвал интимните контакти с британката, като си намирал хиляди извинения, за да не прави секс с нея.

Няколко години, след като сключили брак, Карол започва да страда от сърдечни проблеми и страхът за живота и здравето му напълно го отказал от секса.

Сред близките на британската единствено двама нейни приятели знаели, че тя е девствена, като жената се притеснявала да отиде и на генекологичен преглед, за да не споделя деликатната информация с лекаря.

В крайна сметка Мария-Луиз решава да се разведе и с втория си съпруг през 2008 година след 26-годишен съюз, като и след този брак тя запазва девствеността си.

Не след дълго британската започва трета връзка с кардиолога Карол Тим, които не скрива, че е останал шокиран от признанието на 51-годишната жена.

След двата неуспешни брака, в които Мария-Луиз така и не изпитала удоволствието от сексуалния контакт, с третия мъж в живота си британката изгубила девствеността си на 51 години.

„Постих в продължение на половин век. Беше ми време да се отдам на пир” – споделила ощастливената британка пред медиите, след като почти се била примирила, че никога няма да прави секс.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати