Най-често мъжете изневеряват на медицински сестри

Изневяра

Проучване на британски сайт установи, че най-често изневеряват половинките на медицинските сестри. След тях се нареждат половинките на учителките и мениджърките.

Британският сайт е провел допитване сред своите читателки, като е запазил анонимността им. Целта на анкетата е била да намери връзката между професията и изневярата.

Според авторите на теста такава връзка съществува, като силният пол изневерява най-често на жени с определени професии.

Най-много изневери са регистрирани от половинките на дами, които работели като медицински сестри. След тях се нареждат учителките учителките, мениджърките, служителките на регистрациите и домакините.

Възрастта, на която мъжете най-често изневеряват, е 37 години.

Любов

Една трета от анкетираните жени са споделили, че веднага са напуснали половинките си, а при дамите, които са простили изневярата, кръшкането се е повторило в 50% от случаите.

Проучване на университета в Стърлинг показва, че силният пол са склонни на извънбрачна връзка най-често със жени, притежаващи малки брадички и пълни бузи.

По неосъзнат път мъжете разчитат тези черти като признак на привлекателност, сексапил, здраве и младост и по този начин техният репродуктивен ген се събужда.

В проучването са участвали 393 хетеросекуални мъже, като 207 от тях са имали постоянна половинка. Мъжете е трябвало да оценяват снимките на няколко европейки и няколко японки.

Крайните резултати от допитването показали, че жените с по-големи бузи, по-малка челюст и по-плътни устни са били по-предпочитани от мъжете, независимо от семейното им положение.

Психоаналитиците казват, че в любовните отношения мъжът и жената са като при скачените съдове – те непрекъснато обменят физически, емоционални, интелектуални и духовни флуиди.

И едва когато нещо с този обмен не е наред се появява потребност за допълнителен флуиден поток с друг съд. Ако между партньорите всичко тече по мед и масло, не възниква необходимост от нещо странично.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати