Психолози: Правете секс по график

Секс по график

Какъв е добрият секс? Какво е нужно за него? Къде и кога трябва да го правим? Какво нарушава хармонията в секса, как да го предизвикаме... Ето няколко отговори.

Винаги ли и мъжът, и жената трябва да са в настроение?

Някъде в 15% от случаите единият партньор не е в настроение за правенето на любов по различни причини: умора, стрес и др. В тези случаи просто се постарайте да се насладите на удоволствито, включвайте нещо ново - нова поза, ново порно... Най-важното е да не се обиждате един друг, поради нежелание за секс. А приемете отсъствието на настроение като един естествен процес.

Тhe Best Sex (най-добрият секс - б.а) спонтанният секс ли е?

Тъй като животът ни лети с такава скорост, че ако не планираме нещо предварително, то едва ли ще се случи поради липсата на време. Спонтанният секс все по-рядко се случва в живота на днешните хора. Особено и когато в семейството се появят деца. Ако сте разчитали преди единствено на спонтанната интимност, то скоро може да достигнете до пълна липса на сексуални отношения.

Психолозите препоръчват не спонтанен секс, а секс по график. Първо, защото тогава сексуалния живот ще бъде редовен. На второ място, очакването от момента на интимност, го прави още по-вълнуващ.

Спонтанен секс

Секс 3 пъти в седмицата?

Редовният секс насища и оживява отношенията между двамата, но това, че да са щастливи трябва да го правят поне три пъти в седмицата, е само мит. Има двойки, които не правят любов дори и два пъти за същия период, дори и един. Интензитетът е различен за всички. Основното е след секса и двамата партньори да са доволни от количеството и качеството. Също така не забравяйте, че не само сексът помага за запазване на романтиката в отношенията, но важни са спонтанните прегръдки и целувки.

Дългият секс ли е най-добрият секс?

Не много хора могат да си позволят дълъг секс в ежедневието, с изключение на почивните дни или празници.Не много от нас може да си позволи такъв лукс в ежедневието, с изключение на почивните дни или по време на празници. Но късият секс през седмицата, може да ви послужи като прелюдия за маратона през уикенда. И както споменахме по-горе, ако той е планиран, очакването и вълнението ще направят това изживяване още по-вълнуващо и страстно.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати