Първият секс с любимия е ключът към вълнуваща връзка

Секс

Всеки знае, че добрият секс е важна част от една връзка. Когато двама души започнат да се срещат, в началото креватните забавления са вълнуващи и изпепеляващи. Но с течението на времето страстите охладняват, мъжете все са изморени, дамите пък започва да ги боли глава и сексът сякаш остава на заден план.

Как обаче можем да променим нещата?

За бъдат отношенията с любимия ви все така вълнуващи и интересни, както в началото на връзката ви, повтаряйте първия сексуален контакт с вашия партньор. Това препоръчва директорката на нюйоркския център за женско сексуално здраве Хилда Хътчърсън, която е автор на книгата Женски наръчник за секса, който желаете.

Вино

Повечето представители както на нежния пол, така и на силния смятат, че първият път, когато са правили секс с настоящата си половинка, преживяването е било наистина много възбуждащо, разтърсващо и незабравимо.

Ето защо е чудесна идея от време на време да се връщаме мисловно към този момент, като се постараем да изживеем отново интимната магия, която сме усетили тогава. Като за начало можете да пуснете на партньора си същата приятна музика, която сте ползвали като фон, когато за първи път сте се отдали на интимни ласки.

Интимно

Или пък да се напръскате с парфюма, на който сте ухаели тогава. Отворете бутилка от същото вино или си сложете същото бельо. Няма нищо лошо да се повторя дори последователността на действията от онзи значим първи път, да приложите същите техники и дори същото колебание.

Документирайте преживяванията си и после си спомняйте за тях заедно, обсъждайте ги. Всичко това според специалистите е в състояние да поддържа жива тръпката и страстта в една дълга връзка.

Има, разбира се, много други хитринки, от които можете да се възползвате, за да се радвате на вълнуваща връзка. Например дамите могат да влязат в ролята на гореща медицинска сестра или стюардеса.

Господата пък могат да изненадат партньорката си с приготвена от тях вечеря и страстен масаж, който със сигурност ще възбуди любимата им. По-смелите могат да се вживеят в ролята на строг шеф или полицай и да действат.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати