Любимите фетиши на мъжете

Интимност

Думата „фетиш“ произлиза от португалската дума feiticao и означава вълшебство, издигане в култ на сaкрален предмет. Сексуалният фетишизъм се изразява в сексуално влечение към различни предмети, обекти или хора.

Всеки от нас има своите сексуални слабости и точно те са причината някое наше интимно преживяване да изглежда зашеметяващо, а други просто да бледнеят на фона му. Кои обаче са най-големите фетиши на мъжете?

Пиърсинг

Скорошно изследване сочи, че пиърсингите са голяма слабост на немалко хора. Независимо дали обецата се носи на езика, устните, гърдите или на друго място, тя има важна роля по време на любовната игра.

Пиърсинг

Коса

Косата е от малкото фетиши, които могат да влудяват околните, без това да изглежда пошло или прекалено показно. Красивата и блестяща коса привлича погледите на мъжете и едновременно с това провокира въображението им. Едни си падат по жени с дълги коси, а някои по дами със закачливи къси фризури. Някои представители на силния пол си падат само по червенокоски, а други-по блондинки.

Кожа

Едва ли за някого ще е изненада, че кожата е един от класическите фетиши на хората от цял свят. Това се дължи на факта, че кожените изделия обикновено се асоциират със садо-мазо изпълнения. Задължителни предмети в този вид любовни игри са кожени камшици, кожени панталони, корсети, ботуши и всякакви кожени дрехи.

Обувки

Обувки

Предизвикателните обувки също действат възбуждащо на господата. Почти няма мъж, който поне веднъж да не си е представял как прави секс с жена, носеща обувки на висок ток. Цветът им невинаги е от значение, но моделът явно има някакво влияние. Оказва се, че партньорките, участващите във фантазиите на господата, обикновено са обути в кожени чизми.

Крака

Някои представители на силния пол намират красивите дамски крака за изключително привлекателни и възбуждащи, а други не им придават особено значение. Въпреки това специалистите са убедени, че стегнатите крака могат да побъркат един мъж така, както дори женските гърди и дупе не могат. Според психолозите дамските крака и косата са сред любимите фетиши на мъжете.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лия
Лия
29.08.2014 14:04
Това не са никви фетиши
0
0