Кихането разкрива сексуални мераци

Кихане

Всеобщо схващане е, че кихаме, когато сме настинали или когато някой ни споменава. Оказва се обаче, че кихането ни може да се дължи и на нещо друго. Кихането е свързано със сексуалните ни фантазии, сочи проведено наскоро проучване.

Според британски учени носът ни има способността да реагира при сексуално напрежение. Изследване на психолога Харолд Максуел показало, че голяма част от пациентките му изпитват желание да кихнат всеки път, когато си помислят за секс.

В еспозето на учения не става ясно колко човека са били анкетирани нито дали изследванията в областта ще продължат. Едно обаче е сигурно-оттук нататък, когато някой кихне, реакцията на околните ще бъде интересна.

И като заговорихме за секс, не можем да не споменем и друго ново проучване, според което дъждовното време е идеалният момент за интимни ласки.

Изследването е проведено от компания за презервативи и сочи, че 83 процента от американските двойки смятат, че сексът е най-хубав, когато навън има буря и вали силно. Повечето от анкетираните участници предполагат, че сексът е редовната им занимавка, докато времето е лошо, тъй като просто нямат много други възможности.

Интимно

Друго изследване пък показва, че 70 процента от жителите на САЩ обичат да мачкат чаршафите, докато навън вилнее торнадо или ураган. Според тях природната стихия им дава допълнителна сила и сексуалният им акт продължава повече от обикновеното-средно по 35 минути.

Когато времето е прекалено топло обаче повечето американци отлагат сексуалните си контакти. 35 процента от анкетираните споделят, че високите температури убиват желанието им за интимни ласки.

Други 66 процента от анкетираните пък заявяват, че биха правили секс независимо от метеорологичните условия. 40 на сто признават, че биха палували дори сред природата.

Междувременно европейски сексолози съветват жителите на Стария континент да внимават със секса през горещото лято. Жегите, които понякога завладяват Европа, често са опасни за здравето на хората.

Постарайте се да правите секс нощем или под душа, за да не си причините инфаркт, съветват специалистите.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати