ezine.bg»Статии»Интимно»Любимият ни цвят показва сексуалния апетит

Любимият ни цвят показва сексуалния апетит

Мъже

Любимият цвят, както и цветовете, с които се обличаме, които предпочитаме да използваме в ежедневието си, могат да издадат с доста голяма точност сексуалните ни желания на непознати.

Тези, които харесват червеното, са страстни, но и агресивни любовници. Любителите на червеното до край се наслаждават на сексуални контакт, но са склонни и на лека агресия към противоположния пол. От друга страна тези хора не се страхуват да експериментират с нови неща в леглото.

Любителите на жълтия цвят са хора, които могат да контролират сексуалния си нагон. Те не обичат да доминират под завивките и оставят на партньора водещата роля. Хората, които обичат жълтото, проявяват инициатива в секса, но не налагат волята си на всяка цена.

Зеленият цвят издава нежните и чувствителни любовници. Жените правят секс, сякаш им е за първи път, а мъжете с готовност изпълняват всяко желание на партньорката си. Хората, които харесват зеленото, са много верни на половинките си, и много рядко се впускат в нови авантюри.

За хората, които харесват синия цвят, сексът е изкуство. Мъжете с подробности изследват тялото на партньорката си, а за дамите любовната игра преди интимния контакт е от огромно значение.

Флирт

Любителите на лилавия цвят гледат на секса като на загуба на време. Жените са по-загрижени за прическата си, отколкото за желанията на партньора си, а мъжете гледат на сексуалните контакти като на задължение за създаване на потомство.

Хората, които обичат сивото, са много колебливи и несигурни любовници. Те доста се колебаят преди да правят секс с нов човек, а и във връзка сексът между партньорите е рядко удоволствие.

Розовият цвят издава флиртаджийте и склонните към изневяра хора. Тези хора са много незрели в отношенията си с половинките. Често жените обещават повече, отколкото могат да дадат, а мъжете сменят партньорките си като носни кърпички.

Почитателите на оранжевия цвят ще успеят с лекота да предизвикат сексуалните ви фантазии. Те обръщат и голямо внимание на любовната игра преди секс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лилава сексбогиня
Лилава сексбогиня
26.09.2014 13:40
Пълни глупости и измишльотини...
4
0