Жените с пълна талия не правят пълноценен секс

Жените с пълна талия не правят пълноценен секс

Няма друга такава суета, както тази на представителките на нежния пол към външния им вид и по-специално към фигура. Всички дами знаят колко е неприятно чувството да качиш няколко излишни килограма. Следват депресия, лошо настроение, липса на социални контакти.

Според официално проучване излишните тлъстинки пречат на жените да изживеят пълноценни сексуални удоволствия. Запитването, проведено сред близо 2000 представителки на нежния пол е категорично, че натрупаните в областта на талиятa мазнини, комплексират дамите и пречат на себеизявата им в кревата. Крайният резултат е намалено удоволствие от секса.

Данните от изследването сочат, че 61% от британките се срамуват най-вече от т. нар. бричове. Мисълта, че една жена има „любовни дръжки” я спира до голяма степен да се развихри в леглото и да се отдаде на бурни ласки с партньора си.

Изненадващо, но едва 10% от дамите се притесняват от вида и размера на гърдите или дупето си. Едва 6% пък от нежния пол има притеснения за външния вид на краката и бедрата си.

Жените с пълна талия не правят пълноценен секс

Коренно различни са процентите що се отнася за мъже.

Представителите на силния пол изобщо не са обременени от външния си вид, когато се стигне до креватни удоволствия. Близо от 90% от мъжете са категорични, че начинът, по който изглеждат, не влияе по никакъв начин на сексуалния им апетит и живот.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
хехе
хехе
30.11.2014 14:42
Браво потърсиме
1
0
хихи
хихи
18.06.2013 11:08
Глупости,даже правя повече секс от жените с малка талия :)
0
0