ezine.bg»Статии»Интимно»Аферите със съседи не завършват добре

Аферите със съседи не завършват добре

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905245
Изневяра
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Пет на сто от жителите на Великобритания са правили секс със своя съсед. Това показва ново изследване, цитирано от изданието Дейли мирър.

Ако търсите постоянен партньор обаче, то по-добре стойте настрана от похотливия си съсед, тъй като любовната афера с него не би продължила повече от четири-пет месеца. В осемдесет процента от случаите тези съседски отношения не остават незабелязани от вашето семейство и от останалите комшии, сочи още проучването.

Когато любовната афера приключи в десет на сто от случаите, тези, чиито интереси са били засегнати, си намират нов дом и се местят възможно по-далеч от съседа.

Интересната анкета е по заявка на продуцентите на телевизионния сериал Съседите. От изследването се разбира, че двадесет на сто са флиртували със съседите си. Също така десет на сто от анкетираните поне един път са излиза на среща със съседа си, целували са се или са спали с него/нея/.

По-старо проучване пък показва, че представителките на нежния пол са по-склонни да се впуснат в сексуален маратон с човека от отсрещния апартамент. Причината за това е, че мъжете по-рядко си стоят вкъщи, а дори и го правят не забелязват толкова какво се случва около тях.

Флирт

От своя страна дамите се задържат по-често у дома и поне от любопитство ще проверят кой живее около тях. Оказва се още, че ако един съсед допадне на дадена дама, тя веднага започва да си фантазира с него. Ако е по-смела, се престрашава и дори сама прави първата крачка.

Сексът по съседки на пръв поглед изглежда приятно и неангажиращо занимание, но в определени ситуации това може да ви навлече доста неприятности. В началото креватните занимания ще ви се виждат вълнуващи и неповторими, защото ще усещате, че вършите нещо нередно.

Много често обаче се случва единият от двамата комшии да хлътне повече по другия и да му причини проблеми. Така освен да се изложите пред останалите съседи, може се наложи да си търсите нов дом.

Ето защо преди да се впуснете в подобна афера, по-добре предварително помислете, докъде бихте искали да стигнете, предупреждават сексолози.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати