Най-подходящите моменти за страстен секс

Интимност

Експерти съставиха списък с моментите, които се определят като най-подходящи за страстен секс. В тези моменти интимните контакти могат да ви успокоят и освободят от нервното напрежение.

Преди стресиращо събитие

Ако ви предстои важен делови разговор, стресираща работна среща или защита на дипломна работа, правете секс преди това, съветват повечето специалисти.

Сексуалните контакти ще свалят нервното напрежение преди стресиращото за вас събитие, ще ви успокоят и ще ви направят по-уверени, което е много важно, особено ако ще ви оценяват.

Сутрин

Целувка

Перфектен момент за секс е и след като се събудите. Интимните контакти след сън ще ви дадат силен енергиен заряд за целия ден, а окситоцинът в организма ви ще достигне много високи нива заради близостта с партньора.

Проучвания са показали, че двойките, които правят секс сутрин, се чувстват много по-близки с половинката си, отколкото хората, които правят секс само вечер.

Ако чувствате, че се разболявате

Ако се чувствате отпаднали или усещате, че се разболявате, също трябва да правите секс, защото е доказано, че сексуалните контакти засилват имунитета.

След тренировка

Сексът след тренировка също ще се отрази много добре на организма ви. След тренировка човек се чувства много по-уверен, което е ключов момент при хубавия и страстен секс, а интимните контакти ще ви заредят с енергия и свежест.

Секс

Ако сте имали лош ден

Ако искате да се освободите от стреса и нервното напрежение, натрупано след не особено приятен ден, сексът и всяка друга форма на физическа привързаност с партньора ще повишат настроението ви.

Канадски експерти успяха да определят най-подходящата секс поза за мъже, които страдат от болки в кръста. Според учените от университета Ватерло в канадската провинция Онтарио най-удачна в подобни случаи е кучешката поза.

Според изследванията, мъжете които имат болки в кръста, но искат да правят страстен секс с половинката си, трябва да избягват позите по хълбок.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати