Интересните сексуални закони по света

Интимност

Макар че сексуалното поведение на един човек е едно и също, в някои страни за определени действия от сексуален аспект ще ви заплашват съд и смъртни присъди.

Във Великобритания например, ако предложите на непознат да правите секс, ви очаква глоба и дори 3-месечен затвор.

В италианското градче Тропея забраняват на грозните и дебели жени да се разголват, но никъде не е пояснено кой определя кои дами са грозни и дебели.

В Индонезия онанирането и досега се смята за един от най-страшните грехове. Достатъчно е само един мъж да бъде заподозрян в мастурбиране и го очаква смъртна присъда чрез обезглавяване.

Изневяра

В Ливан на мъжете официално им е разрешено да встъпват в интимни отношения с животни, но само с такива от женски пол.

В Унгария не гледат с добро око на секса посред бял ден. В тази страна е прието любов да се прави само по тъмно, за да не се смутят случайно съседите.

В Япония е приет един от най-интересните секс закони в света. В страната на изгряващото слънце жените имат право да убият мъжете си с голи ръце, ако ги хванат в изневяра.

В Хонконг също разрешат на жените да убият прелюбодействащия мъж с голи ръце. Там е разрешено и любовницата да бъде убита по всякакъв начин от измамената съпруга.

В Обединените арабски емирства са забранени целувките и интимните действия на публични места. В тази страна няма да видите и списания с голи жени.

Целувка

В Швеция също са забранени сексуалните изображения. Ако полиция открие у вас снимка на голо тяло в цял ръст, ще бъдете наказани, но за фотографии на отделни голи части на тялото няма никакво наказание.

В Ирландия е строго забранена употребата на сексуални играчки. В тази страна сексът се практикува само за продължение на рода.

В Русия целувките на обществено място също са забранени. Дори и за най-невинната целувка може да отнесете солена глоба, ако ви види служител на реда.

На територията на Гуам съществува особената професия дефлоратор. Това са мъже, които получават пари, за да лишат една жена от девствеността ѝ. Съгласно традициите там, жената не трябва да се омъжва девствена.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати