Мъжете предпочитат монахини в леглото

Монахини

Проучване на британска компания показа, че мъжете смятат за най-секси костюмите на монахини и камериерки. Жените от друга страна предпочитат мъжете да се преобличат като пожарникари.

В анкетите господата са заявили, че най-възбуждащите женски облекла включват копринени жартиери, дантелено бельо и пера в женски униформи. 34% от мъжете са заяви, че най-секси е униформата на френска камериерка.

Но в сексуалните им фантазии често попадала и молеща се на колене монахиня, заради което костюмът на религиозната жена също е често търсен.

Повече от половината мъже са посочили тези атрибути като част от сексуалните си фантазии в изследването на компанията за секс играчки Lovehoney.

За най-секси костюми дамите са посочили облеклото на пожарникарите, полицаите, пиратите и войниците.

Камериерка

В изследването се добавя, че само за миналата година са били закупени 25 000 секси костюма, с които хората са разнообразили сексуални си живот.

Предишно проучване беше установило, че жените предпочитат черното еротично бельо, тъй като черният цвят символизира мистичното и фаталното. На второ място в класацията се беше подредил червеният цвят, тъй като е символ на страстта.

При мъжете от друга страна е забелязано, че по-често купуват за половинката си бяло бельо, понеже свързват с бялото със забраненото и девическото.

Изследването беше показало, че еротичното бельо може да възбужда много повече от самата голота, тъй като събужда въображението на противоположния пол.

Бельото може да бъде палаво или романтично в зависимост от бродерията и дантелите по него. Тенденцията при бельото е да става все по-еротично, така че само разберете какво харесва вашата половинка и го облечете.

Дамските чорапи и чорапогащи също възбуждат по-голямата част от мъжете, понеже се свързват с финото и нежното. Проучвания са показали, че мъжете се обръщат най-вече след жени, които носят чорапи или чорапогащи.

Тези дами се радват на по-голямо внимания и са смятани за по-атрактивни и привлекателни.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати