Сексът през първата брачна нощ вече е мираж

Младоженци

В миналото младоженците с трепет са очаквали настъпването на първата брачна нощ. Те изгаряли от желание най-после да се свържат пред закона и да консумират връзката си. В днешно време обаче нещата не стоят така.

Влюбените, не само че не изпитват голямо вълнение при мисълта за първата си вечер като младоженци, но дори пропускат да се отдадат на интимни ласки. Това показва ново изследване, цитирано от Дейли мейл.

От проучването става ясно, че една голяма част от младоженците се ангажират с какви ли не занимания през първата си брачна вечер, само не и със секс.

В 24 процента от случаите нещата са се стекли така, понеже младоженецът е бил прекалено пиян, за да се заеме с брачните си задължения.

Прекалената консумация на алкохол е попречила на 13 процента от булките да пожелаят партньора си няколко часа, след като двамата да са подписали.

Умората също се оказва сериозна пречка пред младите семейства. 16 на сто от булките не се притесняват да признаят, че не са им останали достатъчно сили за секс с любимия след края на изтощителното им сватбено тържество.

Стрес на Сватбата

В това, разбира се, няма нищо странно. Едва ли всеки би имал желание за интимни ласки след 12-часов сватбен маратон, в който е танцувал, пял и се се вихрил по всевъзможни начини.

При някои младоженци сексът не само че закъснява, ами дори е изпреварен от първия семеен скандал. Всъщност 9 процента от двойките признават, че са се хванали за гушите още преди края на сватбеното си парти.

Други младоженци пък заявяват, че първата им брачна нощ така и не се е състояла, тъй като са предпочели да прекарат това време, празнувайки някъде с приятелите си.

4 на сто от участниците в анкетата споделят, че не са консумирали връзката си тогава, защото на никого от двамата не му е било до секс.

Резултатите от проучването показват и още нещо любопитно. Става ясно, че приготовленията за сватбеното тържество се отразяват все по-негативно на младоженците.

Те от своя страна, за да се освободят от стреса, си позволяват да прекалят с алкохола, а това разваля романтичната атмосфера в края на вечерта.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати