Оргазмът идва лесно, ако носите чорапи

Секс

Ако сред първите неща, които събличате, когато се разгорещят нещата между вас и партньора ви, са чорапите, ново изследване може да ви убеди да не го правите. Учени от Швейцария съветват всички дами да си остават с чорапи по време на секс, защото по този начин ще изпитват оргазми по-често и по-лесно.

Изследователите съобщават още, че между 20 и 30 на сто от представителките на нежния пол никога не изпитват оргазъм по време на секс. Най-лесния съвет, който швейцарските учени могат да дадат на всички тези жени, е просто да си останат с чорапки.

Според друго проучване британките не правят достатъчно секс и не се чувстват особено доволни от този факт. 10 на сто от представителките на нежния пол, които живеят във Великобритания, правят секс по-рядко от три пъти годишно. 60 на сто от дамите пък се отдавали на сексуално преживяване едва два пъти месечно или дори по-рядко.

Специалистите обясняват, че са анкетирани обвързани и необвързани жени. Резултатите показват, че жените, които имат партньор до себе си, правят секс един път на около 2 – 3 месеца.

Сексоложката Трейси Кокс обяснява, че сексът не бива да бъде някакво събитие и да се приема за лукс. Според нея той е жизненоважен и помага дори за здравето на хората – намалява нивото на стрес, засилва имунната система и пр.

Не на последно място сексът може да намали и кръвното налягане, а отдавна е ясно, че помага и за изгарянето на калориите. Изследванията сочат, че половин час секс ще ви отърве от повече от 85 калории.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Неуморния
Неуморния
17.12.2014 00:13
Ех как да мога да олуча размера на пустите мо чурапи .
0
0