Размерът е от значение само при еднократен секс

Пенис

Жените имат предпочитания към размера на мъжкото достойнство, в зависимост от това дали искат да бъдат с мъжа само за една нощ, или търсят сериозна връзка, посочва се в ново проучване.

Учените, които са провели изследването, твърдят, че по-големият полов орган на мъжете е важен за дамите, които търсят секс за една нощ. Нежните половинки често не могат да оценят големината на половия орган на мъжете си, поясняват специалистите.

Проучването е представено по време на срещата на Асоциацията на психиатрите в Сан Франциско и в него са участвали 40 жени.

Резултатите са показани от студентката в Калифорнийския университет - Шанън Лонг. Задачата на дамите е била да изберат два модела пениси от 33, които са им показали учените.

Освен това на дамите е възложена задачата да изберат двама партньори – един, с който биха прекарали само една нощ и друг, с който биха започнали сериозна връзка. Резултатите показват, че идеалният размер на мъжкото достойнство е 12.7 сантиметра.

Освен това повечето жени избрали за кратка авантюра мъже, които са по-възрастни от тях, а от моделите на мъжкото достойнство избирали пениси с по-голям диаметър, но не и по-дълги, твърди Лонг.

Секс

Когато трябвало да избират мъж за сериозна връзка, жените имали много повече условия от размера на половия орган, показват резултатите от проучването.

Жените имали и още една задача – провеждащите изследването показали на всяка от участничките по един от 33-те модела като им оставяли възможност да го видят за 30 секунди.

След това жените трябвало да открият кой модел от всички им е показан. Повечето от представителките на нежния пол не са успели да посочат кой от всички модели са видели и посочвали грешния модел – предимно по-голямо копие от това, което са видели.

Жените с по-широки бедра пък били по-непостоянни в своите връзки, посочват резултатите от друго изследване.

Според учените, дамите, които имат по-широки ханшове водят много по-активен сексуален живот от останалите жени.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
бате
бате
10.12.2014 21:54
Размера няма значение,важното е да е голям!:)
4
0