ezine.bg»Статии»Интимно»Явните знаци, че една жена е незадоволена

Явните знаци, че една жена е незадоволена

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k143
Незадоволена жена
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Има няколко ясни признака, по които всеки да разпознае една сексуално незадоволена жена. Въпреки че повечето жени се стараят да го скрият, по 5 ясни сигнала може да се разбере, че скоро не са правили секс.

1. Вманиачава се по външния си вид – жена, която изглежда умопомрачително в 7-8 сутринта със сигурност не води редовен полов живот.

Перфектната прическа и грим не се правят толкова бързо и ако имат партньор, едва ли ще имат на разположение излишно време, в което да изпипат всеки детайл от външността си.

Затова прекалено добре изглеждащата жена често е самотна и незадоволена сексуално.

Гримиране

2. Бързо сменя настроенията - когато в рамките на половин час една жена премине от огорчение към гняв, злоба и накрая мило поведение, то тя със сигурност не е правила секс през последните 6 месеца.

Дългото отсъствие на оргазъм в живота на една жена я прави по-сприхава и заядлива от обикновено. Ако една дама често се мръщи без основателна причина или ви гледа злобно и за най-малката грешка, трябва да сте сигурни, че тя е незадоволена.

3. Танцува доста предизвикателно – в дискотеката най-лесно се разпознават сексуално незадоволените жени. Ако тя е прекалено предизвикателна на дансинга и се старае да имитира движенията на Дженифър Лопес, трябва да сте сигурни, че тази дама иска секс.

Гняв

Танците са начин да изразходим излишната си енергия, така че момиче, което изпуска парата в дискотеката, със сигурност се опитва да замести секса.

4. Винаги ще намери недостатъци – независимо какво ще ѝ покажете или кажете, една жена, която отдавна не е правила секс, веднага ще намери недостатък в него. Жените, които са сексуално незадоволени, не спират да мърморят и да сипят негативни коментари и статуси в социалните мрежи.

5. Голяма егоистка – дамите, които отдавна не са имали партньор до себе си, се превръщат в огромни егоисти и очакват другите да се съобразяват с техните желания и очаквания. От своя страна обаче не са готови на никакви отстъпки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest